Klusbedrijf 2RH

2RH verzorgt je hele verbouwing van a tot z. Zoals slopen, leidingen, stukadoren, schilderen, installeren en afwerking.  Het is een eenmanszaak, hierdoor maak je alle afspraken en de planning met één iemand. Dat is wel zo overzichtelijk. Uiteraard worden de klussen professioneel uitgevoerd met kwaliteitsmaterialen.

Wij bieden een vaste prijs aan na een gratis opname bij je huis of bedrijf. Een offerte is zonder verplichtingen. Als het werk niet in te schatten als zoals bij lekkages, dan gaan klussen op uurtarief, een vaste prijs per uur. Altijd zonder voorrijkosten.

klusbedrijf 2RH is een bouwbedrijf en maakt alles, maar het milieu kan wel een steuntje gebruiken. Daarom zijn we voorstander van biobased bouwen: het gebruik van natuurlijke materialen die de natuur niet belasten én zorgen voor een prettig binnenklimaat. Ook ondersteunt 2RH het veranderend klimaat. Hiervoor hebben we oplossingen tegen ongemakken door langdurige droogte, hitte en hoosbuien. We zijn specialist in de regio voor regenwaterrecuperatie.

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel