fbpx

Jong Luchtverwarming

Jong Luchtverwarming is uw partner als het gaat om duurzame en milieuvriendelijke verwarming.
Wij hebben ruim 50 jaar ervaring en beschikken over een brede kennis van alle merken luchtverwarming. Wij kunnen u voorzien van een passend advies, geheel afgestemd op uw persoonlijke woon of werksituatie.

Bij storingen zijn onze vakkundige medewerkers binnen 24 uur ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Naast het leveren en plaatsen van nieuwe systemen kunnen wij ook uw oude verwarmingssysteem renoveren.

Brink Allure

Luchtverwarming zorgt voor verwarming, ventilatie en (elektronische) filtering. Een van de paradepaardjes onder luchtverwarming is de Brink Allure. Dit is een uitstekende luchtverwarmer, die onder alle omstandigheden een ongeëvenaard rendement van 107% behaald. De Brink Allure is voorzien van een volledig modulerende brander- en ventilator regeling.

Frisse lucht

Met Jong Luchtverwarming kiest u voor een specialist met jarenlange ervaring in luchtverwarming. Wij zijn leverancier van topmerken als Brink, Lennox en Carrier. Onze expertise zorgt ervoor dat de lucht altijd fris, aangenaam en gezond van kwaliteit is. Daarnaast kan luchtverwarming uitgebreid worden met een koeling en/of bevochtigings-unit. Bij de inrichting van uw woning heeft u geen last van hinderlijke radiotoren, omdat het ventilatiesysteem nagenoeg onzichtbaar is. Ook behoort het storende borrelen en tikken tot het verleden. Veelal wordt er gedacht dat luchtverwarming alleen bij nieuwbouw kan worden toegepast. Echter is luchtverwarming bij de vervanging van uw huidige ventilatie systeem ook een zeer geschikte keuze.

Bespaar op uw energierekening door de aanschaf van een luchtverwarmer. Door de investering bespaart u zoveel dat het zichzelf eenvoudig terugverdient. Kortom: wie optimaal van zijn huis wil genieten kijkt niet alleen naar een nieuwe keuken of badkamer, maar ook naar de keuze voor het luxe gevoel van luchtverwarming.

Luchtverwarming is een goede keuze voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde leefomgeving en het milieu een warm hart toedraagt.

Met luchtverwarming gaat gezondheid, comfort en milieuvriendelijkheid hand in hand. De voordelen van luchtverwarming in uw woning:

 • Temperatuur
 • Comfortabel door een constante temperatuur in het gehele vertrek.
 • Binnen no-time een comfortabele temperatuur in alle vertrekken.
 • Ventilatie en verwarming in één systeem.
 • Gelijkmatige verdeling van de warmte van overige energiebronnen (zoals zoninstraling, open haard of houtkachel) over de hele woning door constante luchtcirculatie.

 

 • Overig
 • Optimaal binnenmilieu door 24 uur per dag ventilatie en filtering van de lucht.
 • Lage stookkosten door een zeer hoog rendement.
 • Milieuvriendelijk, eenvoudige bediening en onderhoudsarm
 • Zeer gering geluidsniveau.
 • Ruimtewinst en een grotere vrijheid voor het plaatsen van meubelen, doordat u geen storende radiatoren en leidingen in uw interieur heeft.
 • Lange levensduur doordat het systeem zonder water werkt en geen last heeft van kalkaanslag en/of corrosie of lekkagegevaar.
 • Mogelijkheid tot uitbreiding van het systeem met koeling/warmtepomp, waardoor koeling in het hele huis mogelijk wordt zonder het geluid van losse airco-units.
 • Een duidelijke meerwaarde voor uw woning, ook bij verkoop.

 

 

 

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel