fbpx

Homechill Glasfolie

Wie zijn wij?
Homechill is in 2008 opgericht door Paul Heidelberg. Een Vlaardingse ondernemer. Het is een innovatieve onderneming die zich heeft gespecialiseert in innovatieve (afwijkende) methoden voor montage van folie op glas, gevels en kozijnen. Met een jaarlijkse omzetgroei van gemiddeld 30% zijn zij een solide en betrouwbare zakenpartner.

Wat doen wij?
Homechill geeft objectief advies bij duurzame optimalisatie van het binnenklimaat, bescherming én aankleding van gebouwen, schepen en automobielen door het toepassen van effectieve glasfolies en decoratieve vinyls.

Waarom wij?
Homechill maakt het verschil als het gaat om inzicht, kennis en kwaliteit. Zij weet met haar bouwkundige, innovatieve en creatieve achtergrond situaties snel en doeltreffend te beoordelen, waarna een helder en passend advies volgt. Samen met jarenlange ervaring van klimaattechnische systemen, is Homechill een waardevolle partner gebleken bij nieuwbouw en renovatieprojecten voor bijvoorbeeld de klimaat- en prestatieverbetering, de signing en inrichting én communicatie/huisstijl.

Uw partner voor professioneel advies en hoogwaardige producten.
Voor al onze projecten gebruiken wij (glas-)folies van professionele merken zoals: 3M, Johnson WindowFilms en Avery®. Homechill heeft bovendien ook een glasfolie met haar eigen merknaam.

Homechill is graag betrokken bij vraagstukken over klimaat, bescherming en presentatie (uitstraling). Zij doet voor verschillende opdrachtgevers onderzoek naar nieuwe toepassingsgebieden en montagetechnieken die bijdragen aan betere rendementen, lagere aanschafprijzen en kortere terugverdientijden. Zij levert kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend, tenzij anders wordt overeengekomen.

 

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel