fbpx

HBM Dakbedekking

Waarom H.B.M. Dakbedekking

U kunt bij H.B.M. Dakbedekking terecht voor uw complete zorg met betrekking tot uw dak. Of u nu een lekkage heeft of een nieuw waterdicht dak : H.B.M. Dakbedekking voorziet u in een passend advies. Dit kan een renovatieplan of een onderhoudsadvies zijn. Ook voor uw nieuwbouwplannen kunnen wij u vroegtijdig van informatie en tips voorzien.

H.B.M. Dakbedekking is na ruim 67 jaren nog steeds een betrouwbaar familiebedrijf. Dit wordt dagelijks bereikt door haar goede service en het leveren van hoge kwaliteit en het gebruik van de betere producten. Als erkend Dakmerk-bedrijf wordt niet alleen vakwerk afgeleverd, de opdrachtgever kan na oplevering van het nieuwe dak ook rekenen op een tienjarige verzekerde garantie middels het Dakmerk waarborgfonds.

HBM werkt voor zowel particulieren, de zakelijke markt en overheden. Zo worden bijvoorbeeld woningbouwcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, VVE’s en vele anderen duidelijk, helder en snel geinformeerd in de mogelijkheden voor diverse toepassingen

 

Onze website
Wij bieden
- Dak

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel