fbpx

Green for You

Green For You ontzorgt

Woning of bedrijfspand verduurzamen? Je energiekosten verlagen? Wij helpen zowel particulieren als kleine en middelgrote ondernemers bij het realiseren van hun duurzame ambities. Denk hierbij aan producten zoals zonnepanelen, zonneboilers maar ook warmtepompen en isolatie.

Green For You biedt het ultieme gemak van één aanspreekpunt. Onze kracht is serieuze kennis van de laatste producten en technieken, inzicht in relevante subsidieregelingen en hechte samenwerking met lokale installatiepartners. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en vakkundige, ervaren installateurs.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam op de Weena en zijn onderdeel van een grotere organisatie met 150 FTE. Met een actieve groep mensen zorgen wij er dagelijks voor dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

Door middel van vijf stappen realiseert Green For You duurzaam energiezuinig wonen en werken:

  1. Er wordt een energieadvies rapport gemaakt waar er aanbevelingen worden gegeven op bouwkundig en installatietechnisch niveau.
  2. Het locatiebezoek. Tijdens dit bezoek worden de energieprestaties gemeten van de bestaande of aan te kopen woning of bedrijfspand.
  3. Hierop volgend wordt er een adviesrapport en offerte opgesteld. Dit is een maatwerkadvies waarin energiemaatregelen worden aanbevolen en de kosten en baten nauwgezet in kaart worden gebracht.
  4. Tijdens stap vier wordt er een planning opgesteld. Technische details worden uitgelegd en er wordt een plan van aanpak gemaakt.
  5. Als laatste stap zal de installatie worden gerealiseerd. Green For You bewaakt de kwaliteit en de voortgang.

Onze advies en uitvoeringsdiensten zijn er op gericht jou op alle fronten te ontzorgen. Reken slim, reken op Green For You!

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel