fbpx

ETHERMA Benelux

ETHERMA: TOONAANGEVEND IN ELEKTRISCHE VERWARMING VOOR WONINGBOUW EN UTILITEIT

Jowitherm is in februari 2018 verder gegaan onder de naam ETHERMA Benelux. Dit is een logisch gevolg van de fusie tussen het bedrijf en ETHERMA, een Oostenrijkse producent van elektrische- en infraroodverwarming met verschillende vestigingen in Europa. Beide ondernemingen werken al 25 jaar samen en willen de opgedane kennis en ervaring graag bundelen om de installateurs en groothandels nog beter te kunnen bedienen. Samen klaar voor de all electric future.

Producten van hoge kwaliteit

made in Europe ETHERMA levert al jaren elektrische verwarming. Infraroodverwarming kan zowel buiten als binnen worden toegepast. Buiten vooral als terrasverwarming en binnen om werkplekken en werkplaatsen te verwarmen. Als verwarming in woningen is een verschuiving van bij- naar hoofdverwarming zichtbaar. Ook levert ETHERMA systemen om daken en goten, hellingbanen van parkeergarages en leidingen vorstvrij te houden.

Kennis delen

Door middel van de fusie bundelen beide ondernemingen opgedane kennis en ervaring. Voor 2018 staat op planning om een infraroodhandboek uit te brengen, waarin op een praktische manier uitleg wordt gegeven over de werking van infrarood en de juiste toepassing. Door op verschillende manieren kennis te delen, eerlijke adviezen te geven en goede producten te maken wil ETHERMA de infraroodverwarming en elektrische verwarming in Europa op de kaart zetten.

 

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel