fbpx

Econo

Econo is een dienstverlener gericht op oplossingen voor duurzaam wonen.

Wij zijn gespecialiseerd in het groen opwekken van energie met zonneboilers, houtkachels, warmtepompen en zonnepanelen met accu omvormers.

Voor de klant hebben wij de volgende  diensten ter beschikking:

  • Training
  • Advies
  • Ontwerp
  • Levering

Voor professionals en zelfbouwers geven wij regelmatig cursus voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van zonneboilers en PV panelen. In 1 dag leren wij u wat de voordelen, nadelen en valkuilen zijn.

Met onze advies en ontwerp dienst zijn wij in staat om de energie huishouding voor woonhuizen en bedrijfspanden in kaart te brengen en onderbouwd met gedegen berekeningen bepalen welke maatregelen zinvol zijn.

Ons succes komt voort uit vele jaren  leveren en ontwerpen van groene energieoplossingen.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op  uitgebreide theoretische en praktische kennis.  Door onze specialisatie in meet en regeltechniek hebben wij dit kunnen toetsen  in de praktijk met opbrengstmetingen waardoor wij weten dat onze adviezen en ontwerpen ook echt kloppen. Daarnaast kunnen wij voor elk merk en type thermische en PVT collector bepalen wat de opbrengst is  gedurende het jaar en dit wegen naar het gebruik. Dit geeft een uniek en realistisch inzicht in rendement en opbrengst wat cruciaal is voor het bepalen van het nuttige effect van  verwarmingsondersteuning.

Econo heeft ook een uitgebreide webshop voor bedrijven en particulieren met meer dan 5000 producten met een open prijs structuur en zeer scherpe prijzen. De producten die wij geselecteerd hebben behoren tot de beste in zijn klasse.

Tevens biedt onze webshop een keur aan rekenmodulen die de klant op weg kunnen helpen in het kiezen van een oplossing, zeker onze zonneboiler berekeningen zijn uniek en geven inzicht in het rendement en opbrengst.

Econo is ook leverancier van elektrische doorstroomverwarmers en kan u uitgebreid voorlichten over de voor en nadelen.

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel