fbpx

M3E Groep Bouwconsulent

M3E BouwKosten Management B.V._0M3E BouwKosten Management verzorgt voor u de financiële onderbouwing en budgetbewaking voor alle stadia van een bouwproject: van ontwikkeling en ontwerp tot aanbesteding en realisatie en exploitatie.

Door onze participatie in verschillende bouwteams van uiteenlopende projecten beschikken onze bouwkostendeskundigen over inzicht in de meest actuele kostenkengetallen. Zo krijgt u helder, gedetailleerd en actueel inzicht in uw bouwkosten en exploitatiekosten.
Onafhankelijk bouwkostenadvies

M3E BouwKosten Management adviseert opdrachtgevers van bouwprojecten: investeerders, projectontwikkelaars en overheden. Met name in de fases van haalbaarheidsonderzoek tot definitief ontwerp en bestek is onze know how op het gebied van bouwkosten essentieel voor een goed programma van eisen en een adequate bouwkosten budgettering. Ook voor uitvoerende bouwbedrijven verzorgen wij een inschrijfbegroting, eventueel inclusief het aanvragen en vergelijken van offertes van onderaannemers en het maken van de bouwplaatskosten. M3E BouwKosten Management denkt positief kritisch met u mee.
Synergie met andere M3E specialisten

Binnen de M3E groep werken specialisten op verschillende terreinen samen. Dat betekent dat wij altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie en de laatste technische inzichten. Daarmee kunnen wij met name op het gebied van technische installaties en duurzaamheid toekomstgerichte bouwplannen financieel managen.
M3E BouwKosten Management: degelijke financiële onderbouwing van investering, exploitatie, duurzaamheidsmaatregelen, energiekosten en Life Cycle Costing.

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel