fbpx

Bloem installatieadvies

Bloem Installatieadvies adviseert woningcorporaties, architecten, vastgoed- en VvE-beheerders, bouwadviesbureaus, scholen en zorginstellingen over het gebruik van gebouwgebonden installaties.

Werktuigbouwkundig adviesbureau

Bloem Installatieadvies adviseert over het gebruik van gebouwgebonden installaties in woningen, flats, appartementen en (kleine) utiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van installaties in wooncomplexen. Met een rechttoe-rechtaan houding begeleiden wij uw hele (ver)bouwtraject: van advies tot oplevering. Bloem Installatieadvies denkt pro-actief met u mee. Kan het simpel, dan houden wij het simpel. Integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Bloem Installatieadvies werkt onder andere voor woningcorporaties, vastgoed- en VvE-beheerders, bouwadvies- en bouwmanagementbureaus, scholen en zorginstellingen.

Ed Bloem

Drijvende kracht achter Bloem Installatieadvies is eigenaar Ed Bloem, sinds 1989 werkzaam in de installatiebranche. Zijn kennis en ervaring deed hij op in diverse functies: van werkvoorbereider tot projectleider en vestigingsmanager. Ed Bloem leerde bij diverse adviesbureaus en installatiebedrijven zowel de voorbereidende als de uitvoerende kant van het installatietraject kennen. Met zijn doelmatige en ondernemende houding denkt hij graag ‘out-of-the-box’ mee over uw installatievraag.

Duurzaamheid

Aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hecht Bloem Installatieadvies veel waarde. In onze adviezen bekijken wij daarom altijd milieuvriendelijke mogelijkheden. Zijn duurzame oplossingen haalbaar, dan adviseren wij ‘duurzaam’.

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel