fbpx

Met zonnepanelen ben je je eigen energieleverancier en wek je stroom op via je dak. Zo kan je flink op je energierekening besparen. Het hebben van zonnepanelen wordt steeds populairder, mede doordat de aanschaf de laatste jaren een stuk goedkoper is geworden. Het aanschaffen van zonnepanelen is altijd een slimme investering die je al snel terugverdient. Koop je zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder van persoonlijk advies tot en met de professionele installatie.

Rivierenland

Zonnepanelen Actie


De WoonWijzerWinkel in Tiel organiseert voor de woningeigenaren in de regio Rivierenland een zonnepanelenactie. Gericht op het ontzorgen van de kopers met garantie voor een goede kwaliteit. Koop je zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder met persoonlijk advies en offertes voor professionele installatie.

Tegen een aantrekkelijk tarief kun je een keuze maken uit één van deze drie pakketten.

 • Standaard pakket
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud Pakket
 • Pakket A. Qcells, glas-Folie, inclusief micro omvormer Enphase

  Prijsindicatie 8 panelen 3080 Wp
  * € 4.485,- (na teruggave btw)*
 • Pakket B. Trina en Longi, glas-folie zonnepanelen, Omvormer SolarEdge (inclusief optimizers).

  Prijsindicatie 8 panelen 2880 Wp
  * € 4.280,- (na teruggave btw)*

 • Pakket C. Energyra, Nederlandse glas-folie zonnepanelen, Omvormer SMA.

  Prijsindicatie 8 panelen 2800 Wp
  * € 5.457,- (na teruggave btw)*

 • Lang Garantie pakket
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud Pakket
 • Solar Watt, glas–glas zonnepanelen, Omvormer SMA of Enphase

  Prijsindicatie 8 panelen 2600 Wp
  * € 4.700,-(na teruggave btw)*

 • Hoog Rendement pakket
 • Sunpower
 • Inhoud pakket
 • SunPower, Omvormer SMA of Enphase

  Prijsindicatie 8 panelen 3320 Wp
  * € 5.997,- (na teruggave btw)*
 
* De indicaties zijn incl. omvormer, installatie, na btw teruggave en forfaitaire toeslag. Berekend vanuit schuin dak montage. Bij een plat dak wordt een meerprijs berekend. Vraag de offerte aan voor een prijsindicatie.
**Door leveringsproblemen, kan het zijn dat in de vrijblijvende offerte een alternatief merk of een andere omvormer wordt aangeboden; De dagprijzen variëren. De genoemde prijs is een globale inschatting. Voor de exacte prijs, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen

BTW TERUGGAVE

Koop je voor de eerste keer zonnepanelen? Dan kun je de betaalde btw terugvragen. Je kunt btw alleen terugvragen als je naam op de factuur van de zonnepanelen en op de factuur van het energiebedrijf staat en als je het terugvraagt binnen zes maanden na het jaar waarin je hebt geïnvesteerd. Kijk op de website van de belastingdienst voor het stappenplan van de btw-teruggave.

Meer informatie

Standaard Zonnepanelen

Qcells Glas-Folie


De zonnepanelen van Qcells zijn de veel voorkomende en standaard glas-folie zonnepanelen. Deze zijn zwart van kleur en gemaakt in Korea. Met een productgarantie van 12 jaar en opbrengstgarantie van 25 jaar. Inclusief micro omvormers van het merk Enphase (met 25 jaar garantie) Per zonnepaneel 385 Wp.


Specificaties bekijken

Prijsindicatie 8 panelen 3080 Wp

€4.484,86-

(na teruggave btw).*

Standaard Zonnepanelen

Trina en Longi Glas-Folie


Ook de standaard zonnepanelen van de merken Trina & Longi zijn glas-folie zonnepanelen, zwart van kleur. Deze zijn gemaakt in Korea/Singapore. Met een productgarantie van 12/15 jaar en een opbrengstgarantie van minimaal 85% na 25 jaar. Per zonnepaneel 360 Wp. Inclusief omvormer van SolarEdge met 12 jaar garantie.


Specificaties Trina Specificaties Longi

Prijsindicatie 8 panelen 2880 Wp 

€4.280,-

(na teruggave btw).*

Standaard Zonnepanelen

Energyra® EclectIQ Glas-folie


De zonnepanelen van Energyra zijn gemaakt in Nederland. De fabriek staat in Westknollendam. Deze panelen hebben 30 jaar product- en vermogensgarantie. In principe uit voorraad leverbaar. Per zonnepaneel 350 Wp (362 kWh/jr). Inclusief SMA SB2.5 1 fase-omvormer met Esdec of vdValk montagemateriaal, zwart afgewerkt, Tecsun/Flexisun DC-kabels, STäubli MC4-stekkers en monitoring. BTW-teruggave geregeld.


Specificaties bekijken

Prijsindicatie 8 panelen 2800 Wp

€5.457,-

(na teruggave btw).*

Omvormer

Zonnepanelen wekken gelijkstroom op. Om deze stroom te kunnen gebruiken, moet de gelijkstroom worden omgezet naar wisselstroom. Een omvormer zorgt hiervoor. Het grootste verschil is dat micro-omvormers zich op het dak bevinden en ter plekke de gelijkstroom omzetten in wisselstroom. Bij een omvormer met optimizers bevindt de centrale omvormer zich in uw huis, vaak op de zolder of in de garage. Er zijn nog enkele andere verschillen om rekening mee te houden.

EnphaseMSA


Lange garantie

Solar Watt Glas-Glas

De zonnepanelen van Solar Watt zijn glas – glas zonnepanelen. Deze zijn zwart van kleur en gemaakt in Duitsland. Zij zijn vele malen sterker dan de traditionele zonnepanelen en onderscheiden zich door de lange levensduur en uitstekende garanties. Met een productgarantie van 30 jaar en vermogensgarantie tot 87 % na 30 jaar. Per zonnepaneel 320-325 Wp. Inclusief een omvormer van het merk SMA of Enphase (SMA met een garantie van 10 jaar).


Specificaties bekijken

Prijsindicatie 8 panelen 2600 Wp 

€4.700,-

(na teruggave btw).*

Hoog rendement

Sunpower Glas-Folie

Wil je gaan voor een hoog rendement dan kies je voor het hoog rendement pakket van Sunpower. Deze zijn zwart van kleur met glas-folie. Gemaakt in Maleisië/Mexico. Meer rendement betekent een hogere opbrengst. Met Sunpower haalt je het meeste uit jouw dak. Met een garantie van 40 jaar. Per zonnepaneel 410 – 420 Wp. Inclusief een omvormer van het merk SMA of Enphase (SMA met een garantie van 10 jaar).


Specificaties bekijken

Prijsindicatie 8 panelen 3320 Wp 

€5.997,-

Partners


Wij werken in deze actie samen met onderstaande partners die nauwkeurig gescreend worden; waardoor je kunt vertrouwen op kwaliteit, goede service en maximale zekerheid

 

Energie opwekken met zonnepanelen


De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering in je huis én het milieu. Bovendien bespaar je direct op je energiekosten.Uitgangspunten:

 • Schuin dak
 • 40 graden hellingshoek
 • Goothoogte 6 meter
 • 1 fase aardlekautomaat
 • Ruimte in meterkast voor bijplaatsen groep of bijplaatsen kastje waarin groep kan worden geplaatst
 • Leidingtracé via koof of gevel aan de zijde waar ook de panelen worden geplaatst.
 • Realiseren internetverbinding
 • Hoogtetransport en valbeveiliging

Offerte aanvragen


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zonnepanelen? Wij helpen je graag op weg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vul hieronder je gegevens in. Nadat wij je aanvraag ontvangen hebben delen wij de gegevens met de installateur. Zij nemen vervolgens contact met je op voor een afspraak. *verplicht invullen.

Gegevens - Step 1 of 2
Meerdere opties zijn mogelijk

Veelgestelde vragen


Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Op vrijwel elk soort dak kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.
Moet mijn dak gericht zijn op het zuiden?
Nee, het dak hoeft niet gericht te zijn op het zuiden. Al levert het natuurlijk wel meer op. Wij verzorgen ook installaties op daken die gericht zijn op het westen en het oosten.
Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?
Zonnepanelen vragen heel weinig onderhoud. We adviseren om ze om de twee jaar te laten reinigen, om te voorkomen dat ze een deel van hun productiecapaciteit verliezen.
Kan ik de btw op zonnepanelen terugvragen?
Ja, dat kan! De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen door middel van een speciale regeling. Daardoor kun je in de meeste gevallen de BTW die je betaald hebt terugvragen aan bij de belastingdienst. Op de website van de belastingdienst kun je terecht voor meer informatie.
Wie plaats mijn zonnepanelen?
Wij werken tijdens deze actie samen met Atama Solar Energy, Masters in Solar en EnergieAnders.