fbpx

Met zonnepanelen ben je je eigen energieleverancier en wek je stroom op via je dak. Zo kan je flink op je energierekening besparen. Het hebben van zonnepanelen wordt steeds populairder, mede doordat de aanschaf de laatste jaren een stuk goedkoper is geworden. Het aanschaffen van zonnepanelen is altijd een slimme investering die je al snel terugverdient. Koop je zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder van persoonlijk advies tot en met de professionele installatie.

Gouda

Zonnepanelen Actie

De Woonwijzerwinkel organiseert samen met Energiecoöperatie Gouda een zonnepanelen en laadpaal actie. Energiecooperatie Gouda werkt met enthousiaste vrijwilligers, die de actie steunen vanwege het ontzorgen en de goede kwaliteit.

Wij hebben 3 pakketten voor je geselecteerd.

De zonnepanelen van Winaico (Basis pakket) zijn een bewuste keuze en onderscheiden zich door de mooie esthetiek. Met het (Lang garantie pakket ) kies je voor de zonnepanelen van SolarWatt. In tegenstelling tot traditionele glas-folie zonnepanelen zijn de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt vele malen sterker en dat zie je terug in de levensduur en garanties. Hiermee biedt SOLARWATT de beste garanties op zonnepanelen


Wil je gaan gaan voor een hoog rendement dan kies je voor het (Hoog rendement pakket) van Sunpower. Daarmee zijn SunPower zonnepanelen de hoogste rendement zonnepanelen die er op dit moment verkrijgbaar zijn op de markt en geschikt zijn voor woningen. Meer rendement betekent een hogere opbrengst. Met SunPower haalt je het meeste uit jouw dak.


Het aanvragen van een energiecoach
 • Basis Pakket
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud Pakket
 • Winaico WST-400 MGXP1 FB Glas-Folie, omvormer SMA, Inclu extra groep 16A

  Prijsindicatie 10 panelen 3700 Wp
  * € 5.019,-
 • Meerprijs micro omvormer Enphase

  € 660,-
 • Lang Garantie pakket
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud Pakket
 • SolarWatt Panel vision 3.0 (365Wp) Style Glas-Glas, omvormer SMA, Inclu extra groep 16A

  Prijsindicatie 10 panelen 3700 Wp
  * € 5.184,-
 • Meerprijs micro omvormer Enphase

  € 660,-
 • Hoog Rendement pakket
 • Sunpower
 • Inhoud pakket
 • SunPower Maxeon 6 435 AC Glas-Full contact, omvormer Enhase, Inclu extra groep 16A

  Prijsindicatie 10 panelen 4150 Wp
  * € 7.854,-
 
* De indicaties zijn incl. omvormer, installatie, na btw teruggave en forfaitaire toeslag. Berekend vanuit schuindak montage, meerprijs plat dak +/- 10,- per paneel.

BTW TERUGGAVE

Koop je voor de eerste keer zonnepanelen? Dan kun je de betaalde btw terugvragen. Je kunt btw alleen terugvragen als je naam op de factuur van de zonnepanelen en op de factuur van het energiebedrijf staat en als je het terugvraagt binnen zes maanden na het jaar waarin je hebt geïnvesteerd. Kijk op de website van de belastingdienst voor het stappenplan van de btw-teruggave.

Meer informatie

Basis Pakket

Winaico WST-400 MGXP1 FB Glas-Folie

Bewuste keuze

De glas-Folie zonnepanelen van Winaico zijn een bewuste keuze en onderscheiden zich door de mooie esthetiek. Het hoofdkantoor van Winaico staat in Duitsland, zodat de zonnepanelen onder het Europese garantiestelsel vallen. Het is een fabrikant met uitgebreide ervaring en expertise in de halfgeleiderindustrie en moderne productietechnologie. Er worden uitsluitend eersteklas, weerbestendige componenten van gecertificeerde leveranciers toegepast. Dat maakt het WINAICO mogelijk om duurzame panelen te produceren met langdurige prestaties.


Prijsindicatie 10 panelen 3700 Wp 

€5.019,-


Lange Garantie

SolarWatt Panel vision 3.0 365Wp Glas Glas

Altijd geschikt

Met het Lang garantie pakket kies je voor de zonnepanelen van SolarWatt. In tegenstelling tot traditionele glas-folie zonnepanelen zijn de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt vele malen sterker en dat zie je terug in de levensduur en garanties. Hiermee biedt SOLARWATT de beste garanties op zonnepanelen.De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van Solarwatt vormt de nieuwe maatstaf voor zonnepanelen. Deze technologie staat garant voor een optimale brand- en krasbestendigheid, is bestand tegen hoge belastingen en biedt aanzienlijk meer bescherming tegen temperatuur- wisselingen, vocht en andere milieu-invloeden.


Prijsindicatie 10 panelen 3700 Wp 

€5.184,-Hoog Rendement Pakket C

SunPower Maxeon 6 435 AC Glas-Full contact backsheet

Haal het meeste uit jouw dak

Wil je gaan gaan voor een hoog rendement dan kies je voor het (Hoog rendement pakket) van Sunpower. Daarmee zijn SunPower zonnepanelen de hoogste rendement zonnepanelen die er op dit moment verkrijgbaar zijn op de markt en geschikt zijn voor woningen. Meer rendement betekent een hogere opbrengst. Met SunPower haalt je het meeste uit jouw dak.


Prijsindicatie 10 panelen 4150 Wp 

€7.854,-

Elektrische Laadpaal

Wandlader Alfen

Onbezorgd jouw elektrische auto opladen

Een compact, enkel oplaadcontact dat een werkelijk slimme functie voor thuis opladen biedt. De Eve Single S-line is ontworpen om werkelijk slimme functies voor thuis opladen te bieden. De compacte behuizing bevat een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. De Alfen Eve Single S-Line is vooral bedoeld voor thuis, maar door (optionele) extra functies ook goed zakelijk in te zetten – zelfs voor een laadplein.

 • Zeer kleine moderne behuizing.
 • Laadvermogen 3,7kW tot 11kW
 • Stopcontact of vaste kabel van 5 of 7,5 meter.
 • LED statusindicatie .
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Europese A-kwaliteit: een solide en hoogwaardig product

Prijs inclusief installatie 

€1.934DIGITALE FLYER

Heb jij de flyer van de Goude Zonnepanelen Actie gemist of wil je hem nog eens digitaal bekijken? Klik hiernaast op de afbeeldingen om ze te vergroten!

Partners

Wij werken in deze actie samen met onderstaande partners die nauwkeurig gescreend worden; waardoor je kunt vertrouwen op kwaliteit, goede service en maximale zekerheid.

Uitgangspunten:

 • Schuin dak
 • 40 graden hellingshoek
 • Goothoogte 6 meter
 • SMA Sunny boy 1 fase omvorming (2.5,3.0 en 3.6)
 • Esdec clickfit montagesysteem
 • 1 fase aardlekautomaat
 • Ruimte in meterkast voor bijplaatsen groep of bijplaatsen kastje waarin groep kan worden geplaatst
 • Leidingtracé via koof of gevel aan de zijde waar ook de panelen worden geplaatst.
 • Realiseren internetverbinding
 • Verzorging van de BTW teruggave
 • Hoogtetransport en valbeveiliging

Offerte aanvraag

Vul hieronder je gegevens in. Nadat wij je aanvraag ontvangen hebben delen wij de gegevens met de installateur. Zij nemen vervolgens contact met je op voor een afspraak.

* verplicht invullen


Gegevens - Step 1 of 2
Meerdere opties zijn mogelijk

Veelgestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Op vrijwel elk soort dak kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.
Moet mijn dak gericht zijn op het zuiden?
Nee, het dak hoeft niet gericht te zijn op het zuiden. Al levert het natuurlijk wel meer op. Wij verzorgen ook installaties op daken die gericht zijn op het westen en het oosten.
Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?
Zonnepanelen vragen heel weinig onderhoud. We adviseren om ze om de twee jaar te laten reinigen, om te voorkomen dat ze een deel van hun productiecapaciteit verliezen.
Kan ik de btw op zonnepanelen terugvragen?
Ja, dat kan! De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen door middel van een speciale regeling. Daardoor kun je in de meeste gevallen de BTW die je betaald hebt terugvragen aan bij de belastingdienst. Op de website van de belastingdienst kun je terecht voor meer informatie.
Wie plaats mijn zonnepanelen?
Wij werken tijdens deze actie samen met Solar engineers en Solention.