Het aanmelden voor de woningopname inclusief warmtebeeldopname is voor het winterseizoen 2022/2023 is helaas niet meer mogelijk de inschrijf periode is verlopen.


 

Warmtebeeld

Een warmtebeeld geeft u inzicht in de warmtelekken van uw woning. De WoonWijzerWinkel is gespecialiseerd in het uitvoeren van een warmtescan. U krijgt aan de hand van het warmtebeeld advies over zinvolle energiebesparende maatregelen om uw huis beter te isoleren. Zo kunt u uw wooncomfort verbeteren en uw energielasten aanzienlijk verlagen.

De adviseur van de WoonWijzerWinkel gebruikt een infrarood camera. Hiermee worden temperatuurverschillen in kaart gebracht en gebreken zoals ontbrekende isolatie, kieren en lekkages opgespoord. Voorwaarde voor een warmtebeeld is dat het temperatuurverschil tussen binnen en buiten tenminste 15 graden moet zijn om een goed beeld te kunnen krijgen. Alle aangevraagde warmtebeelden moeten dus in de wintermaanden uitgevoerd worden.


 
Tot slot kunt u kiezen of u voor bepaalde maatregelen een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van één van de 150 bij ons aangesloten betrouwbare aanbieders. U profiteert dan van onze inkoopvoordelen en de uitvoeringsgarantie.


 

BERICHT ONS


Let op: Voor Limburg kunt u het gehele jaar warmtescans bestellen via: https://www.woonwijzerwebshop.nl/collections/advies-op-maat


Offerte aanvragen

1Offerte keuze
2Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte voor te ontvangen.