fbpx

 

Het aanmelden voor de woningopname inclusief warmtebeeldopname is voor het winterseizoen 2021/2022 is helaas niet meer mogelijk de inschrijf periode is verlopen.


 

Warmtebeeld

Een warmtebeeld geeft u inzicht in de warmtelekken van uw woning. De WoonWijzerWinkel is gespecialiseerd in het uitvoeren van een warmtescan. U krijgt aan de hand van het warmtebeeld advies over zinvolle energiebesparende maatregelen om uw huis beter te isoleren. Zo kunt u uw wooncomfort verbeteren en uw energielasten aanzienlijk verlagen.

De adviseur van de WoonWijzerWinkel gebruikt een infrarood camera. Hiermee worden temperatuurverschillen in kaart gebracht en gebreken zoals ontbrekende isolatie, kieren en lekkages opgespoord. Voorwaarde voor een warmtebeeld is dat het temperatuurverschil tussen binnen en buiten tenminste 15 graden moet zijn om een goed beeld te kunnen krijgen. Alle aangevraagde warmtebeelden moeten dus in de wintermaanden uitgevoerd worden.


 

Woningopname

Bij een woningopname komt een bouwkundig adviseur bij u thuis langs en loopt in ca. 60 minuten samen met u de woning door. Dit doet hij aan de hand van onderstaande checklist. In een keukentafelgesprek bespreekt u het energieverbruik van het afgelopen jaar en helpt de adviseur u bij het vinden van de groot- en sluipverbruikers in uw woning. Tevens geeft de adviseur u advies over zinvolle maatregelen, zowel energiebesparende als energieopwekkende maatregelen. Hiermee krijgt u inzicht in de bespaaropties van klein tot groot.

 
Tot slot kunt u kiezen of u voor bepaalde maatregelen een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van één van de 150 bij ons aangesloten betrouwbare aanbieders. U profiteert dan van onze inkoopvoordelen en de uitvoeringsgarantie.


 

BERICHT ONS


Let op: Een warmtescan kan alleen in de koude periode gemaakt worden. Aanvragen voor 2022 worden verzameld en er wordt dit najaar contact met u opgenomen voor vervolg hierop.