fbpx
 
 

Met korting verduurzamen én comfortabel wonen

Bespaar op uw energiekosten en verduurzaam uw woning zonder in te leveren op comfort met een hybride warmtepomp. Een hybride installatie werkt samen met uw huidige cv-ketel. De hybride warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht om uw woning mee te verwarmen. De cv-ketel verwarmt het tapwater en zorgt eventueel voor bijverwarming. Zo zit u er altijd warmpjes bij en zet u een eerste stap naar gasloos wonen.

* De weergegeven prijzen zijn inclusief subsidie.
 

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is de vervanging van uw cv-ketel. Feitelijk is het een omgekeerde koelkast. Een koelkast koelt door de aanwezige warmte in de koelkast te verzamelen en die warmte af te geven aan de omgeving. Dit verklaart waarom de achterkant van uw koelkast altijd warm is.

Een warmtepomp werkt precies andersom en verzamelt warmte van buiten (uit bijvoorbeeld de lucht of bodem) en geeft die warmte aan de cv-installatie af, om het water voor verwarming of tapwater te verwarmen. Het is daarmee een zeer duurzame manier van (water) verwarmen!

WarmtepompACTIE_202102_huis

Geluidsniveau's

WarmtepompACTIE_202102_stil

Een warmtepomp voor iedereen

De Remeha Elga Ace hybride warmtepomp is in iedere woning zonder ingrijpende verbouwing toepasbaar. Installatie kan zelfs al binnen één dag. De warmtepomp kan met iedere cv-ketel gecombineerd worden. Daarnaast kan de warmtepomp gecombineerd worden met stadsverwarming, zonnepanelen en een zonneboiler.

Stilste warmtepomp

De Remeha Elga Ace hybride warmtepomp is één van de stilste warmtepompen. Het geluid dat een buitenunit produceert, bestaat met name uit verplaatsing van lucht en de werking van de pomp. De buitenunit is stiller dan een grasmaaier, een stofzuiger en zelfs stiller dan een vaatwasser. Op 1 meter afstand hoort u een geluid van 45 dB (bij 4 kW). De pomp beschikt over een nachtmodus, waardoor deze ’s nachts tot 5 dB minder geluid maakt. In de zomer ondervindt u sowieso weinig hinder van de pomp, omdat deze dan nauwelijks wordt gebruikt, omdat uw woning weinig verwarmd hoeft te worden.

 

Verduurzaming en duurzaam besparen

Doordat uw cv-ketel samenwerkt met de hybride warmtepomp, verbruikt u minder gas voor de verwarming van uw woning. Door die samenwerking wordt de cv-ketel alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kunt u tot wel 50% besparen op uw gasverbruik voor verwarming.

De Remeha Elga Ace hybride warmtepomp werkt met OpenTherm. Dat betekent dat de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Daarnaast kiest de slimme Elga Ace de energiebron met de laagste energiekosten. Als verwarmen met hernieuwbare energie (dus buitenlucht via de warmtepomp) meer energie of elektriciteit kost, bijvoorbeeld als het buiten heel koud is, schakelt de installatie automatisch over op de cv-ketel. En het is mogelijk om de prijzen voor gas en elektriciteit in te voeren in het systeem waarna de Elga Ace de goedkoopste optie berekent en automatisch overschakelt van warmtepomp naar cv-ketel of andersom als dat voordeliger blijkt.

 

Compact formaat

De Remeha Elga Ace binnenunit is nog geen twee frisdrankflessen hoog en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Door de compactheid van de unit hoeft de plek van plaatsen niet groot te zijn, waardoor zelfs kleinere cv-ruimtes vaak geschikt zijn.

De afmetingen van de unit zijn: 492 mm hoog, 268 mm breed en 222 mm diep.

De afmetingen voor de buitenunit zijn:

Hoogte Breedte Diepte
4 kW 550 mm 849 mm 342 mm
6 kW 630 mm 883 mm 351 mm

Binnenunit


Specificaties

WarmtepompACTIE_202102_specs

In 1 dag geïnstalleerd

De installatie van de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp gebeurt zonder ingrijpende verbouwing. De binnenunit wordt naast de huidige cv-ketel opgehangen en het leidingwerk wordt met elkaar verbonden. De buitenunit wordt buiten geïnstalleerd en vervolgens met de binnenunit verbonden. Zo is de installatie al binnen één dag uitgevoerd.

Energielabel

Als u de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp laat installeren, verhoogt u mogelijk het energielabel van uw woning. Met een hoger energielabel verhoogt u ook de waarde van uw woning. Een hybride warmtepomp levert daarom niet alleen direct, maar ook indirect geld voor u op.

Subsidie warmtepomp

Op de Remeha Elga Ace 4 kW krijgt u € 1.600,- subsidie en op de 6 kW € 1.800,-. De subsidie zit reeds in de getoonde prijs inbegrepen. U kunt alleen aanspraak maken op de subsidie nadat de warmtepomp geïnstalleerd is door een gecertificeerd bedrijf. In het stappenplan van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland leest u wat u nodig heeft om subsidie aan te vragen en hoe het aanvragen werkt.


 
WarmtepompACTIE_202102_FlyerFRONT
WarmtepompACTIE_202102_FlyerBACK

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben delen wij de gegevens met HeatTransformers (de installateur). Zij nemen vervolgens contact met u op voor een afspraak.

* verplicht invullen


    Uw gegevens


    Hoe komt u hier terecht?

  Ik was al bekend met jullieVia vrienden/familie/burenWebinarAdvertentie via GoogleVia Facebook, Instagram, Twitter of LinkedInAnders

    Uw woning:


  Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)


    Akkoord

  Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel.