fbpx
 

€90,- Cadeau van uw gemeente!

Stein werkt toe naar een duurzame gemeente. Dat doen we slim en stap voor stap. Inwoners van Stein krijgen €90,- cadeau om energiebesparing en verduurzaming van het eigen huishouden aan te pakken met kleine energiebesparende middelen en/of een op maat energieadviesgesprek met een onafhankelijk adviseur van de WoonWijzerWinkel Limburg.

Ben er snel bij want de beschikbare subsidie is gemaximaliseerd. OP=OP!

Elk huishouden kan eenmalig de duurzaamheidssubsidie van €90,- korting besteden aan een van de volgende twee opties:

 


1. Zelf samengestelde Energiebox (€90,- cadeau)

Als huishouden in Stein krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bij een minimale besteding van € 100,- in onze WoonWijzerWebshop krijgt u eenmalig maar liefst € 90,- cadeau van de gemeente en u betaalt geen verzendkosten. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: STEIN2021.

(Let op deze code is alleen voor woningeigenaren. Als huurder krijgt u een brief met een andere code.)

Klik hier om te bestellen
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit duurzaam advies en vele energiebesparende maatregelen, waaronder: waterbesparende douchekoppen, ledlamp(en), radiatorfolies, radiatorventilatoren, isolerende brievenbussen etc.

Wanneer uw bestelde energiebox klaarstaat in het Huis van de Toekomst te Stein om op te halen op woensdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdag, krijgt u per e-mail automatisch een ophaalbericht. Dit kan maximaal 3 weken duren! Bel aub niet eerder waar uw bestelling blijft.

 


2. Op maat Adviesgesprek + Winkelcoupon (€90,- cadeau)


Óf kies voor het onafhankelijk adviesgesprek ter waarde van €69,- op uw gekozen dag en tijdstip, waarmee u nóg meer kunt besparen. U ontvangt van onze adviseur een op maat EnergieBespaarPlan voor uw woning mét alle subsidie- en terugverdienmogelijkheden.

Alle besproken verduurzamingsopties in het gesprek worden toegelicht en bekijkt u samen met onze adviseur in de uitgebreide showroom te Kerkrade Parkstad Stadion van 1.200 m2.

Dit gesprek wordt aangevuld met een WoonWijzerWinkel Waardecoupon ter waarde van €31,- (ook weer met de minimale eigen bijdrage van €10,-). Met deze coupon kunt u na uw gesprek in de WoonWijzerWinkel zelf met de adviseur direct uw gewenste energiebesparende producten uitkiezen in de fysieke winkel naast de showroom.

U kunt bovendien na het gesprek meteen met uw adviseur vrijblijvend offertes aanvragen bij lokale kwaliteitsinstallateurs voor alle belangrijke besproken maatregelen zoals isolatie, verwarming, energieopwekking en regenwaterafkoppeling.

Bent u een bewoner van Stein en heeft u nog geen gebruikt gemaakt van bovenstaande kortingscode? Plan dan via de onderstaande knop uw adviesgesprek in.

Plan gesprek in


WoonWijzerWinkel Limburg

De WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor de Parkstad gemeenten. Wij adviseren onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van uw woning. Klik op de knop hieronder om naar de gemeentepagina van Stein te gaan.

Gemeentepagina Stein