fbpx

Korting op energiebesparende middelen met de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE)


Met de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) kunt u met korting energiebesparende producten aanschaffen. De overheid heeft vanuit subsidie verleend aan gemeenten om huiseigenaren te helpen energie te besparen met kleine maatregelen die u vaak zelf kunt (laten) uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een radiatorventilator, LED-lampen of een waterbesparende douchekop.

Wat houdt onze aanpak in?

Onze aanpak is tweeledig:
1) Wij bieden enerzijds energiebesparende producten t.w.v. €90,-, die u als woningeigenaar kunt bestellen in onze webshop.
2) Anderzijds bieden wij advies voor u als woningeigenaar als u een stap verder wil met de verduurzaming van uw woning. U kunt kiezen uit een adviesgesprek (nu ook telefonisch beschikbaar), een woningopname (ook digitaal mogelijk) en een duurzame woningscan op afstand.

Hoe werkt het?

U bestelt via de WoonWijzerWebshop uw energiebesparende producten, waarbij u de kortingscode van uw gemeente gebruikt. Elke gemeente heeft een andere aanpak, kijk voor de spelregels van uw gemeente op de gemeentepagina.

Wij zijn inmiddels gestart in:
Rivierenland gemeenten:

Bij onderstaande gemeenten zijn alle kortingscodes al vergeven:

  • Nissewaard
  • Capelle aan den IJssel
  • Parkstad*

* u kunt wel nog steeds een gratis (online) adviesgesprek op maat voor uw woning reserveren. Ook hier geldt OP=OP. Klik hier om uw GRATIS adviesgesprek in te boeken.