fbpx
 
Pijnacker-Nootdorp werkt toe naar een duurzame stad. Dat doen we slim en stap voor stap. Energie besparen is een eerste stap. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al flink kunt besparen op uw energierekening? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. Dat is beter voor het klimaat en voor uw portemonnee. De gemeente Pijnacker-Nootdorp helpt u hier graag bij! Dit jaar krijgt u, als woningeigenaar in Pijnacker-Nootdorp, maar liefst €90,- cadeau van de gemeente voor een duurzaam advies en/of energiebesparende maatregelen.

 

€ 90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bij een minimale besteding van € 100,- in onze webshop krijgt u eenmalig maar liefst € 90,- cadeau van de gemeente. Bij een aankoop van € 100,- betaalt u slechts een eigen bijdrage van €10,-. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: PIJNACKER2020
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit duurzaam advies en vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Binnen drie weken kunt u de bespaarbox thuis verwachten. Wees er wel snel bij want er zijn een beperkt aantal kortingsbonnen beschikbaar.

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Let op: om gebruik te maken van de €90,- korting, dient uw bestelling minimaal €100,- te zijn. Zie onderstaande voorwaarden.
 

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning? Met de kortingscode kunt u in de webshop ook kiezen uit een adviesgesprek in onze showroom of een woningopname aan huis. Klik hier om direct op de adviespagina van de webshop te komen. Let op: om de kortingsbon te kunnen gebruiken dient u bij het adviesgesprek uw bestelling aan te vullen tot een minimale bestelling van € 100,-.

adviesgesprek

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.

woningopname

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw woning!

woonwijzerscan

WoonWijzerscan

De WoonWijzerScan is een gratis duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.

Misschien ook interessant voor u:

 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Per huishouden / woning kan de kortingsbon voor € 90,- korting slechts eenmaal worden gebruikt
- Er geldt een minimale besteding van € 100,- om € 90,- korting te krijgen
- De bezorgkosten worden apart in rekening gebracht.
- Voor advies worden geen bezorgkosten gerekend.
- Boven de € 50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend
- I.v.m. de actie kunt u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet retourneren voor geldteruggave
- I.v.m. de actie wijken de bezorgtijden af van hetgeen in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 maart 2021 of eindigt eerder als de kortingsbonnen op zijn
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.
- De gelden voor deze actie zijn verstrekt door het Rijk. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo geldt de korting alleen voor koopwoningen en mag slechts eenmaal worden gebruikt. Daarom is het noodzakelijk dat wij uw adresgegevens ter controle en verantwoording delen met de gemeente.