fbpx

Pijnacker-Nootdorp particuliere woningeigenaren

Pijnacker-Nootdorp werkt toe naar een duurzame stad. Dat doen we slim en stap voor stap. Energie besparen is een eerste stap. Met hele simpele, kleine maatregelen kun je al flink kunt besparen op jouw energierekening! Deze kleine maatregelen zijn vaak door jou zelf uit te voeren. Dat is beter voor het klimaat en voor jouw portemonnee. Gemeente Pijnacker-Nootdorp helpt jou hier graag bij! Dit jaar krijgt je, als woningeigenaar in Pijnacker-Nootdorp, maar liefst €90,- cadeau van de gemeente voor een duurzaam advies en/of energiebesparende maatregelen.

Je kunt jouw bestelling naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar je kunt kiezen tussen vele energiebesparende maatregelen, zoals LED verlichting (100 soorten op voorraad), een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Wees er wel snel bij want er zijn een beperkt aantal kortingsbonnen beschikbaar.

Als huiseigenaar krijg je de kans om jouw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één aankoop per huishouden). Tot maar liefst € 90,- krijg je cadeau van de gemeente. Tot € 90,- kost het jou dus helemaal niets! Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: PIJNACKER2020

pijnacker

Kies ENERGIEBESPARENDE PRODUCTEN MET JOUW KORTINGSCODE


ACTIEVOORWAARDEN

  • De actie geldt voor woningeigenaren uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp
  • Huurders zijn uitgesloten van deelname.
  • Per huishouden / woning kan de kortingsbon tot maximaal € 90,- korting slechts eenmaal worden gebruikt
  • Boven de € 50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend
  • I.v.m. de actie kun je de onderdelen van de WoonWijzerBox niet retourneren voor geldteruggave
  • I.v.m. de actie wijken de bezorgtijden af van hetgeen in de webshop is aangegeven.
  • De actie loopt tot en met 31 december 2021 of eindigt eerder als de kortingsbonnen op zijn
  • Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan jou teruggestort.
  • De gelden voor deze actie zijn verstrekt door het Rijk. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo geldt de korting alleen voor koopwoningen en mag slechts eenmaal worden gebruikt. Daarom is het noodzakelijk dat wij jouw adresgegevens ter controle en verantwoording delen met de gemeente.