In 2020 gaat uw energierekening omlaag! En daar gaan wij u samen met de gemeente bij helpen. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al een flinke besparing op uw energierekening kunt realiseren? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. In 2020 krijgt u, als woningeigenaar, maar liefst € 90,- cadeau van uw gemeente!.

 

€ 90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bij een minimale besteding van € 100,- in onze webshop krijgt u maar liefst eenmalig € 90,- cadeau van de gemeente. Bij een aankoop van € 100,- betaalt u dus slechts een eigen bijdrage van €10,-. Om gebruik te maken van de korting, kunt u de kortinscode MAASSLUIS2020 invoeren in de webshop.
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc.

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Let op: om gebruik te maken van de €90,- korting, dient uw bestelling minimaal €100,- te zijn. Zie onderstaande voorwaarden.
 


Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over de verduurzaming van uw woning?

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.

Adviesgesprek

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw woning!

Woningopname

Misschien ook interessant voor u:

Banner_InkoopactieWARMTEPOMP_OKT
Banner_InkoopactieINFRAROOD_OKT
Banner_Inkoopactiezonnepanelen_SEPT

 

Actievoorwaarden:

- Deze actie geldt voor woningeigenaren in Maassluis.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Eén WoonWijzerBox per koopwoning.
- Er geldt een minimale besteding van € 100,- om € 90,- korting te krijgen.
- De bezorgkosten worden apart genoemd.
- Boven de € 50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend.
- Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
- Vanwege de actie wijken de bezorgtijden af van wat er in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 december 2020.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.