fbpx
 
Uw gemeente biedt u een korting van €90,- aan, waarmee u energiebesparende producten en diensten kunt kopen. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al een flinke besparing op uw energierekening kunt realiseren? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. Dit jaar krijgt u, als woningeigenaar in Leidschendam-Voorburg, maar liefst €90,- cadeau van de gemeente voor energiebesparende maatregelen.

Let op: De WoonWijzerWagen komt binnenkort bij u in de buurt! Komt u een kijkje nemen in onze mobiele showroom en uw vragen stellen aan onze adviseur? Klik dan hier voor het volledige schema van de WoonWijzerWagen.

 

€ 90,- cadeau!

Als huiseigenaar krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bij een minimale besteding van € 100,- in onze webshop krijgt u eenmalig maar liefst € 90,- cadeau van de gemeente. Bij een aankoop van € 100,- betaalt u slechts een eigen bijdrage van €10,-. Meld u aan via www.lv.nl/woonwijzerbox. U ontvangt dan de kortingscode per e-mail. Met deze code kunt u een bestelling plaatsen in de webshop.
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Binnen twee weken kunt u de bespaarbox thuis verwachten. Wees er wel snel bij, want er zijn maximaal 550 boxen kortingsbonnen beschikbaar.

 

Misschien ook interessant voor u:

 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor woningeigenaren uit de gemeente Leidschendam-Voorburg
- Meldt u eerst aan voordat u een bestelling plaatst in de webshop van de WoonWijzerWinkel.
- Huurders zijn uitgesloten van deelname.
- Per huishouden / woning kan de kortingsbon voor € 90,- korting slechts eenmaal worden gebruikt
- Er geldt een minimale besteding van € 100,- om € 90,- korting te krijgen
- De bezorgkosten worden apart in rekening gebracht.
- Boven de € 50,- aan eigen bijdrage worden geen bezorgkosten gerekend
- I.v.m. de actie kunt u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet retourneren voor geldteruggave
- I.v.m. de actie wijken de bezorgtijden af van hetgeen in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 december 2021 of eindigt eerder als de kortingsbonnen op zijn. Er zijn max. 550 boxen beschikbaar. Op = OP.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.
- De gelden voor deze actie zijn verstrekt door het Rijk. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo geldt de korting alleen voor koopwoningen en mag slechts eenmaal worden gebruikt.