Thuis jouw elektrische auto opladen met een eigen laadpaal is een stuk goedkoper dan publiek laden. Steeds meer huishoudens maken gebruik van energie die zelf opgewekt wordt via zonnepanelen. Het is dan ook een mooie duurzame combinatie als je jouw elektrische auto oplaad met zelf opgewekte energie van de zonnepanelen op je dak. Koop je laadpaal met zonnepanelen via de WoonWijzerWinkel, dan helpen we je verder van persoonlijk advies tot en met de professionele installatie.


Ga voor het gemak van thuisladen

Laadpaal & Zonnepanelen ActieHeb jij een elektrische auto en wil je deze voordelig opladen? Dan kan een laadpaal aan huis niet ontbreken. Met een thuislader kan jouw elektrische voertuig op ieder gewenst moment snel en voordelig opladen.
Wij hebben een pakketten voor je geselecteerd: Zonnepanelen + Wallbox 22KW

De zonnepanelen van (DMEGS) van hetbedrijf DMEGC Solar Energy staat voor kwaliteit en duurzaamheid. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich geprofileerd als kwaliteitsbedrijf in deze sector. De panelen zijn voor Chinese standaarden van hoogwaardige kwaliteit en goed afgewerkt.

Wallbox is een van de merken met een slimme oplossing voor laden op zonne-energie. Dankzij Eco-Smart, een ingebouwde slimme functie in de Wallbox, kan je laden op zelf opgewekte energie.


Pakketprijs Zonnepanelen + Wallbox

10 panalen 395 WP incl montage

€6.109,-


* Meerkosten:
• Meterkast aanpassing naar 3 fase (noodzakelijk bij 22kWh) prijs op aanvraag
• Solar edge omvormer € 794,67

Ga voor het gemak van thuisladen


De slimme laadoplossing van Wallbox zorgen ervoor dat je auto thuis veilig en snel wordt opgeladen terwijl elektriciteitskosten worden verlaagd.Maak kennis met Wallbox

Ga voor het gemak van thuisladen

Wallbox is een Spaans bedrijf met als doel om elektrisch laden even laagdrempelig te maken als tanken. De producten onderscheiden zich door hightech toepassingen te combineren met simpel gebruiksgemak, met name voor thuisgebruik. Klein maar krachtig de Wallbox Pulsar is ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. De Pulsar plus is erg gebruiksvriendelijk, ook al heb je nog nooit een oplader gebruikt. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de my Wallbox-app te vinden zijn.

De Wallbox Pulsar plus

 • Pulsar plus 22KW
 • Powerbooster
 • Kabel- en gunhouder
 • Laadkabel type 1 & 2
 • Voorzien van Wfi
 • Beschermingsklasse IP45 en IK08


Hoog laadvermogen

En eenvoudig in gebruik

De Wallbox Pulsar Plus is een compact maar krachtig laadstation, geschikt voor 3-fase aansluitingen en heeft een maximaal laadvermogen van 22 kWh. U kunt er dus ook de allernieuwste elektrische auto’s mee opladen. Deze krachtige lader is wat dat betreft toekomstbestendig. De hoogst mogelijke laadsnelheid is momenteel 22 kW wat omgerekend zo’n 8x sneller dan het stopcontact is. Dat is behoorlijk snel en dat heeft z’n impact, hierdoor is het namelijk mogelijk om in één nacht de auto te laden.


Bekijk hier de handleiding
 

De zon laad je auto op


Begin direct met het besparen van energie met dit slimme stopcontact. Zo kun je zuiniger met energie omgaan en ook de gewenste producten op afstand aan of uitzetten.Zonnepanelen van DMEGC

Betrouwbare en betaalbare zonnepanelen


Het DMEGC 395W half cel full black zonnepaneel van het bedrijf DMEGC Solar Energy staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit bereiken ze met een strak ingericht productieproces. Daarbij worden de zonnecellen en zonnepanelen uitgebreid getest en geïnspecteerd. Zelfs onder omstandigheden met weinig licht leveren de DMEGC zonnepanelen hoge prestaties. Denk aan bewolkte dagen, vroeg in de morgen of tegen de avond.

De eigenschappen van DMEGC 395 Wp

 • Monokristallijne half cel technologie
 • Stevige constructie met een strakke afwerking
 • Zwart frame en zwarte backsheet
 • Omvormer(s) GoodWe 3600D-NS
 • Op alle omvormers 10 jaar garantie
 • 12 jaar product garantie.
 • 25 jaar garantie op 80.2% van het nominale vermogen
 • Hoge prestaties bij weinig licht

Bekijk hier de specificaties

BTW TERUGGAVE

Koop je voor de eerste keer zonnepanelen? Dan kun je de betaalde btw terugvragen. Je kunt btw alleen terugvragen als je naam op de factuur van de zonnepanelen en op de factuur van het energiebedrijf staat en als je het terugvraagt binnen zes maanden na het jaar waarin je hebt geïnvesteerd. Kijk op de website van de belastingdienst voor het stappenplan van de btw-teruggave.

Meer informatie

 

Terug kijken

Webinar Elektrische laadpalen 14 december


Elektrisch rijden heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Betrouwbare veilige en efficiënte laadinfrastructuur is dus belangrijker dan ooit. In de webinar elektrische laadpalen beantwoordt onze adviseur Frank de meest voorkomende vragen over laadpalen en smartladen. En verteld hij je graag meer over een eigen laadpaal op jouw aansluiting en laadpalen in de openbare ruimte. Bekijk het Webinar Elektrische laadpalen online terug.
Partners

Wij werken in deze actie samen met onderstaande partners die nauwkeurig gescreend worden; waardoor je kunt vertrouwen op kwaliteit, goede service en maximale zekerheid.

Offerte aanvraag


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw laadpaal en zonnepanelen? Wij helpen je graag op weg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vul hieronder je gegevens in. Nadat wij je aanvraag ontvangen hebben delen wij de gegevens met de installateur. Zij nemen vervolgens contact met je op voor een afspraak. *verplicht invullen.

 
1Offertekeuze
2Offertevragen
3Persoonlijke gegevens
Kies hier één of meerdere opties om een offerte te ontvangen.

Veel gestelde vragen over de laadpaal en zonnepanelen actie

Wat is slim laden?
Slim laden betekent dat je op een intelligente manier kunt bepalen hoe het elektrische voertuig geladen wordt door deze digitaal te verbinden met het elektriciteitsnet. Bij het ‘slim laden’ van een voertuig communiceert de lader via een dataconnectie met de auto, de beheerder en het nutsbedrijf. Met andere woorden, op het moment dat je de auto aansluit, verstuurt de lader automatisch belangrijke data, zodat het laden geoptimaliseerd kan worden. Zo kan de beheerder (of het nu gaat om een persoon met een lader thuis of een bedrijfseigenaar met meerdere oplaadstations) met behulp van slim laden bepalen hoeveel energie er naar de aangesloten laadunit gaat. De hoeveelheid hangt af van het aantal mensen dat op dat moment gebruik maakt van elektriciteit, en verminderd de druk op het elektriciteitsnet of de meterkast.
Bestaat er wetgeving voor laadpalen?
Voor de particulier is er geen wetgeving. Voor de zakelijke markt geldt er wel een verplichting. Met de goedkeuring van het pakket ‘Schone energie voor alle Europeanen’, heeft het Europese Parlement een belangrijke stap gezet in het stimuleren van emissieloos rijden. Bedrijven, kantoren en winkeliers zijn vanaf 2020 verplicht om 1 laadpaal te installeren per 10 parkeerplaatsen. Bij 10% van de overige parkeervakken verplicht het Europese Parlement de installatie van kabels om uitbreiding met meer laadvoorzieningen in de toekomst mogelijk te maken.
Op welke plek kan ik een laadpaal laten installeren?
Dit kan op de plek die je wenst. Wij denken graag met je mee voor de beste oplossing in jouw situatie.
Moet de meterkast aangepast worden voor een laadpaal thuis?
Als je een laadpaal laat plaatsen kan je het beste rekening houden met een aanpassing in de groepenkast. Voor een laadoplossing wordt hier een eigen groep geplaatst.
Kan ik een laadpaal met zonnepanelen combineren?
Er zijn tegenwoordig ook laadpalen en omvormers met een laadkabel die uitsluitend energie (stroom) leveren, rechtstreeks via de zonnepanelen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om via het reguliere stroomnet te laden.
Is een laadpaal fiscaal aftrekbaar?
De aanschaf- en plaatsingskosten of de periodieke leasekosten van een laadpaal zijn bij een BV fiscaal aftrekbaar. De BTW op de aanschaf en installatie, of de BTW op de leasekosten zijn als voorbelasting te verrekenen. Over de geleverde stroom ben je 21% BTW verschuldigd.
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Op vrijwel elk soort dak kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.
Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?
Zonnepanelen vragen heel weinig onderhoud. We adviseren om ze om de twee jaar te laten reinigen, om te voorkomen dat ze een deel van hun productiecapaciteit verliezen.
Kan ik de btw op zonnepanelen terugvragen?
Ja, dat kan! De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen door middel van een speciale regeling. Daardoor kun je in de meeste gevallen de BTW die je betaald hebt terugvragen aan bij de belastingdienst. Op de website van de belastingdienst kun je terecht voor meer informatie.
Wie plaats mijn zonnepanelen?
Wij werken tijdens deze actie samen met BonGo Solar.