fbpx

Van Dorp Energie

Organisatie

Stelt u zich eens voor dat u € 1,- per m² aan energiekosten kunt besparen in een pand van 5.000 m². In een tijd van stijgende energieprijzen zal dit in 10 jaar al gauw ruim € 60.000 besparing op kunnen leveren.

Van Dorp energie gaat samen met u de uitdaging aan uw energieverbruik en uitstoot te verlagen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw energiezuinige gebouw, waarin mensen comfortabel kunnen werken of wonen.

De basis van onze aanpak is gebaseerd op de Trias Energetica bestaande uit drie basis vuistregels bij het duurzaam ontwerpen van gebouwen:

  1. Beperk het energieverbruik door verspilling tegen te gaan.
  2. Maak zoveel mogelijk gebruik van energie uit duurzame bronnen, zoals wind-, water-, en zonne-energie.
  3. Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van fossiele brandstoffen om in de resterende energiebehoefte te voorzien.

Van Dorp energie verzorgt, in samenwerking met Van Dorp installaties, desgewenst het gehele traject van advisering, ontwerp, realisatie, beheer, exploitatie en ontmanteling. Daarbij zijn verschillende contractvormen mogelijk: van een inspanningsverplichting tot resultaatverplichting en zelfs volledige outsourcing van uw duurzame energievoorziening. Vanuit een Total Cost of Ownership staat Van Dorp energie garant voor de technische prestaties van de installaties met als resultaat: een hoge mate van beschikbaarheid tegen zo laag mogelijke energiekosten en met maximaal comfort.

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel