fbpx

Schotgroep

SchotgroepEen familiebedrijf in hart en nieren, opgericht in 1956 met een ‘no-nonsense’ aanpak en visie. Dat is in al die jaren niet veranderd. We zijn betrokken, enthousiast en hebben een nuchtere blik op zaken.

Schotgroep staat voor kwaliteit. Dat dit geen loze kreet is bewijzen we dag op dag aan onze opdrachtgevers. We gaan voor resultaat. Daardoor kunnen we met een compact team van 145 man opdrachten van vrijwel elk omvang aan. Waar mogelijk werken de verschillende units binnen Schotgroep samen om uw project nog efficiënter te laten verlopen.

Schotgroep heeft al jaren het antwoord op problemen in de kruipruimte, namelijk de kalkkorrel. Een natuurlijk product dat uitstekend werkt bij verzakking- en/of vochtproblemen. De kalkkkorrel zorgt zelfs voor een energiebespraring door zijn isolerende werking. Bestrijd vocht en kou met onze kalkkorrel in één dag, binnen 5 jaar heeft u de investering terugverdiend!

 

SCHOTGROEP en de kalkkorrel
SCHOTGROEP is marktleider in het verhelpen van de verzakking- en vochtproblemen in de kruipruimte. De reden dat SCHOTGROEP deze positie verkregen heeft, is mede te danken aan ons product de kalkkorrel. De kalkkorrel neemt geen vocht op, kent geen capillaire werking en is tevens isolerend. De kalkkorrel heeft een hoge pH-waarde, wat leidt tot een sterke vermindering van schimmel en stankoverlast. Het soortgelijk gewicht van de kalkkorrel is iets lager als dat van zand, wat er voor zorgt dat de tuin minder vaak opgehoogd dient te worden en uw leidingwerk niet breekt.


Geen kalkkorrel nodig ?

SCHOTGROEP heeft ook alle reguliere producten (zand,schelpen,etc.) in het assortiment, wel is de kalkkorrel dankzij zijn gunstige werking bij uitstek geschikt om problemen op te lossen.

Waarom ophogen ?
Wanneer uw wijk aan verzakking onderheven is zorgt dit ervoor dat ook de kruipruimte steeds dieper wordt.
Dit veroorzaakt problemen zoals;
–       Problemen met het riool
–       Vochtproblemen door grondwaterstand in de kruipruimte
–       Het ophogen van uw voor- en achtertuin
–       Houtrot en/of betonrot
–       Hoge energierekening

Spouwmuurisolatie een goed idee
Spouwmuurisolatie is de meest effectieve manier om uw huis comfortabel warm te maken en flink te besparen op de energierekening. Door spouwmuurisolatie bespaart u wel een kwart van uw gasverbruik voor verwarming. Dat scheelt honderden euro’s per jaar.
Isolatie van de spouwmuren verdient zich binnen 3 tot 5 jaar terug. Daarom is spouwmuur isolatie een verstandige keuze om uw huis energiezuiniger te maken en populair onder huiseigenaren.


Vloerisolatie van SCHOTGROEP
In één dag kan SCHOTGROEP de onderkant van de begane grondvloer voor u isoleren. Het isoleren wordt gedaan met het Neopixels Vloerisolatie systeem. Dit nieuwe en innovatieve systeem kan tegen een stootje en is onafhankelijk als beste getest voor zowel een houten- als een betonvloer.
 

Bodemisolatie van SCHOTGROEP
In kruipruimtes die ondieper zijn dan 50cm is het lastig om de onderkant van de begane grondvloer te isoleren. Er is simpelweg te weinig ruimte. In zo’n situatie wordt er geadviseerd om EPS parels op de bodem (grond) van de kruipruimte aan te brengen. Op deze wijze kunt u toch uw kruipruimte isoleren, daarnaast is gebleken dat dit ook een goede oplossing is tegen vochtproblemen.

Garanties en normen
U profiteert van 50 jaar ervaring en expertise op het gebied van bodemopvulling. Met onze uitstekend opgeleide medewerkers voldoen we aan de hoogste kwaliteitsnormen (ISO 9001:2010, VCA-p versie 2008/5.1 en BRL SIKB protocol 7001). Schotgroep werkt met louter natuurlijke producten met een onbeperkte werking en levensduur. U bent verzekerd van een blijvend resultaat.

 

 

 

 

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel