Aan de slag? Wij helpen u graag op weg!


U wilt uw wooncomfort verbeteren, besparen op uw energierekening of slim investeren in uw woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kunt u het beste mee beginnen? Wij denken
met u mee! Meer info over de WoonWijzer ServiceGarantie en in onze privacyverklaring leest
u hoe wij in dit proces met uw gegevens omgaan.

DV-Winkel

Winkel bezoeken

GRATIS

Laat u inspireren in de grootste winkel voor duurzaamheid in Nederland! Met meer dan 2000m2 aan oplossingen zit er altijd wel wat voor u bij. Wij zijn elke werkdag open van 9:00-17:00.

DV-Adviesgesprek

Adviesgesprek

69,-

Benieuwd wat uw opties zijn? Bespreek uw plannen met een adviseur in de WWWinkel. Wij helpen u de juiste richting te vinden en kunnen u de diverse oplossingen direct in het echt laten zien.

DV-Woningopname

Woningopname

99,-*

Laat uw woning controleren op de meest voorkomende verbetermaatregelen. Een adviseur komt bij u thuis en bekijkt o.a. de mogelijkheid van isolatie, warmtepompen en zonnepanelen.

dakvlak 169

Dakscan

GRATIS

Bent u nieuwsgierig wat zonnepanelen u opleveren? Maak dan gebruik van deze gratis dakscan. U ontvangt een adviesrapport per mail en deze info wordt NIET gedeeld met bedrijven.


DV-Offertes

Offerte(s)

GRATIS

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct via ons vrijblijvend offerte(s) aan bij de meer dan 130 aangesloten erkende bedrijven. Profiteer van onze prijsafspraken, acties en aanbiedingen.

DV-Themadag

Themadag

GRATIS

Kom meer te weten over een specifiek thema tijdens de themadagen. Gemiddeld 1x per maand organiseren wij een themadag waar ruimte is om al uw vragen te stellen aan adviseurs of vakexperts.

rondleiding

Rondleiding

GRATIS

Regelmatig zijn er rondleidingen in onze showroom van 2000m2.
Onze adviseurs laten u alle oplossingsrichtingen zien en u maakt kennis met de nieuwste producten en innovaties.

Warmtescan-300x169

Warmtescan

129,-*

Wilt u weten waar de warmte weglekt uit uw woning. Kies dan voor de warmtescan i.c.m. een woningopname. Een adviseur komt bij u thuis en maakt warmtebeeldopnames en checkt uw woning.

DV-QuickscanVVE

Quickscan VVE

250,-

De Quickscan geeft inzicht in de energie besparende maatregelen voor uw VvE. Wij helpen u graag om financieel voordeel te halen uit duurzame verbeteringen met gelijke of lagere woonlasten!

 
*Deze tarieven zijn alleen geldig voor woningen binnen de regio. Bekijk hier of uw woning binnen onze regio valt.