Aan de slag? Wij helpen u graag op weg!

U wilt uw wooncomfort verbeteren, besparen op uw energierekening of slim investeren in uw woning. Wat zijn de juiste oplossingen en waar kunt u het beste mee beginnen? Wij helpen u graag op weg! Voor info over de WoonWijzer ServiceGarantie klik hier
DV-Winkel

Winkel bezoeken

GRATIS

Laat u inspireren in de grootste duurzaamheid winkel van Nederland! Met meer dan 2000m2 aan oplossingen zit er altijd wel wat voor u bij. Wij zijn elke werkdag open van 9:00-17:00. Alleen met afspraak garantie op advies.

DV-Rondleiding

Rondleiding

GRATIS

Weet u nog niet waar u moet beginnen? Wij geven regelmatig gratis rondleidingen om u kennis te laten maken met de oplossingsrichtingen. De rondleiding is vrij toegankelijk voor iedereen.

DV-Themadag

Themadag

GRATIS

Kom meer te weten over een specifiek thema tijdens de themadagen. Gemiddeld twee keer per maand organiseren wij een themadag waar de ruimte is om al uw vragen te stellen aan adviseurs of vakexperts.

DV-Adviesgesprek

Adviesgesprek

49,-

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Bespreek uw plannen met een adviseur in de WoonWijzerWinkel. Wij helpen u de juiste richting te vinden en kunnen u de diverse oplossingen direct in het echt laten zien.

DV-Woningopname

Woningopname

69,-*

Laat uw woning controleren op de meest voorkomende verbetermaatregelen. Een adviseur komt bij u thuis en bekijkt o.a. de mogelijkheid van vloer- gevel-, dakisolatie en zonnepanelen.

DV-Maatwerkadvies

Maatwerkadvies

250,-*

Met een maatwerkadvies worden alle maatregelen in kaart gebracht. Na een woningopname ontvangt u een uitgebreid rapportage met mogelijkheden en indicaties.

DV-Offertes

Offerte(s)

GRATIS

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct vrijblijvend offertes aan bij de meer dan 150 aangesloten en erkende bedrijven. Profiteer van onze prijsafspraken, acties en aanbiedingen.

DV-QuickscanVVE

Quickscan VVE

250,-

De unieke Quickscan geeft inzicht in de energie besparende maatregelen voor uw VvE. Wij helpen u graag om financieel voordeel te halen uit duurzame verbeteringen aan uw complex met gelijke of lagere woonlasten!

*Deze tarieven zijn alleen geldig voor woningen binnen de regio. Bekijk hier of uw woning binnen onze regio valt.