21 oktober – Themadag: ventileren en isoleren

Wanneer u gaat isoleren is het ook belangrijk dat u let op de ventilatie van uw woning. Heeft u al een ventilatiesysteem? Dan kunt u ook hier met moderne systemen veel besparen.

Bij slecht geïsoleerde woningen is ventilatie vaak geen probleem. Via spleten en kieren komt er voldoende lucht binnen om een woning goed te ventileren. Wanneer er nageïsoleerd wordt worden deze spleten ook gedicht. Hierdoor neemt de ventilatie van de woning af en ontstaat er een kans voor vochtproblemen. Het is daarom belangrijk dat u voldoende roosters of een ander ventilatiesysteem toepast.

Wanneer u nu al een ventilatieunit heeft, is het goed mogelijk dat dit een wisselstroom is. U bespaart al snel € 60,- per jaar als u deze vervangt door een modern gelijkstroom systeem. Een nog grotere besparing bereikt u met een warmteterugwin ventilatiesysteem.

Wat kunt u verwachten op deze themadag?

De WoonWijzerWinkel heeft ruim 30 isolatie- en meer dan 20 ventilatieoplossingen onder één dak die allemaal in de winkel te zien zijn.

Onze onafhankelijke adviseurs presenteren u de laatste innovaties op dit gebied en geven u, aan de hand van uw persoonlijke situatie, advies over de diverse mogelijkheden voor vloer-, gevel- of dakisolatie en bijpassende ventilatiemogelijkheden. Na deze themadag bent u volledig op de hoogte van het aanbod op het gebied van ventilatie en isolatie en wat het u kan opleveren.

Programma:

09.00 inloop
09.30 – 10.00 presentatie isoleren
10.00 – 10.30 presentatie ventileren
10.30 – 11.00 pauze
11.00 – 12.00 vragenrondes isolatie & ventilatie bij de oplossingen in de winkel
12.00 – 13.00 uitloop & individuele vragen
13.00 einde


Aanmeldformulier

U bent van harte welkom om u aan te melden via onderstaand formulier:


Uw gegevens

Themadagen

Ik meld mij graag aan voor de volgende themadag(en):