Een bedrijf dat draait op schone, duurzame energie die rechtstreeks van de zon komt. Zonnepanelen bieden bedrijven niet alleen de mogelijkheid om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook om aanzienlijk te besparen op energiekosten op de lange termijn. Met de voortdurende stijging van de energieprijzen en de groeiende druk om milieuvriendelijker te opereren, is de overstap naar zonne-energie een strategische zet die niet alleen de financiën van jouw bedrijf ten goede komt, maar ook een positieve impact heeft op het milieu en de maatschappij als geheel.

Door te investeren in zonnepanelen laat je zien dat jouw bedrijf voorop loopt in duurzaam ondernemen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om minder afhankelijk te zijn van traditionele energiebronnen, zoals fossiele brandstoffen, die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook onderhevig zijn aan prijsschommelingen en geopolitieke risico's. Met zonnepanelen kunnen bedrijven hun eigen elektriciteit opwekken en zo een betrouwbare, hernieuwbare energiebron hebben die hen minder kwetsbaar maakt voor externe factoren.

Maar de voordelen van zonnepanelen gaan verder dan alleen financiële besparingen en milieuvoordelen. Het investeren in zonne-energie kan ook de reputatie van jouw bedrijf versterken als een milieubewuste organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit kan niet alleen leiden tot een positievere perceptie bij klanten en partners, maar ook tot het aantrekken en behouden van getalenteerde werknemers die waarde hechten aan een groen imago.

Kortom, de overstap naar zonne-energie is niet alleen een slimme zakelijke beslissing, maar ook een ethische keuze die bijdraagt aan een schonere, groenere toekomst voor iedereen.

Manieren van toepassing

 1. Lichtgewicht commerciële en industriële daken: Voor daken die te maken hebben met structurele gebreken, is eArc dé oplossing. Naar schatting ontbreekt het bij zo'n 40% van de commerciële en industriële daken aan de minimale draagkracht om conventionele glasmodules te ondersteunen. Glasmodules kunnen alleen worden geïnstalleerd als gebouwen een minimale draagkracht van 15 kg/㎡ hebben. Wanneer gebouwen onder deze drempel vallen, is extra structurele versterking vereist voor de installatie van zonnepanelen, wat kostbaar en verstorend is voor de bedrijfsactiviteiten ter plaatse.
 2. Sunman licht
 3. zonnestroom op voertuigen:

  Denk aan elektrische voertuigen met zonnepanelen.

 4. Sunman licht
 5. Waterdichte Membranen op Daken: Dakmembranen, zoals TPO en PVC, worden steeds populairder als waterdichte bedekking voor commerciële daken. Vanwege penetratieproblemen kunnen waterdichte membranen geen conventionele glasmodules herbergen. Door eArc aan deze daken te bevestigen, kan nieuwe capaciteit voor zonne-energie worden gecreëerd.
 6. Sunman waterdichte daken
 7. Gebogen Daken: Traditionele en rigide glasmodules kunnen niet worden geïnstalleerd op daken met gebogen hoeken. Aan de andere kant kunnen eArc-modules rechtstreeks aan deze daktypen worden bevestigd. Bovendien vullen de flexibele eArc-modules de kromming van deze gebouwen aan, waardoor een esthetische zonne-oplossing ontstaat.
 8. Sunman gebogen daken
 9. Glazen Daken: Gewoonlijke glazen daken kunnen vaak niet worden gebruikt voor de installatie van traditionele glasmodules vanwege de penetratiemethoden. Gelukkig kunnen eArc-modules bovenop deze daken worden bevestigd, waardoor de mogelijkheden voor energieopwekking worden vergroot.
 10. Sunman glazen daken
 


Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van duurzame oplossingen door hier een offerte aan te vragen. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan verduurzamingsmogelijkheden, van energie-efficiënte verlichting tot isolatie en hernieuwbare energiebronnen. Wij helpen u graag om uw bedrijf groener en milieuvriendelijker te maken, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

De 7 Zekerheden van WoonWijzerWinkel

1Offertekeuze
2Persoonlijke gegevens

Offerte voor Zonnepanelen