Lees verder

Krimpen aan den IJssel

WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor gemeente Krimpen aan den IJssel. WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning.

Bent u voldoende geïnformeerd en wilt u stappen ondernemen? Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven in uw regio, die een vrijblijvende offerte aan u kunnen uitbrengen voor de door u gewenste duurzaamheidsmaatregel. Wij zijn in dit offerteproces uw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. waardoor u zonder zorgen kunt verduurzamen.

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn. Wilt u gericht advies over uw woning, dan kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Benieuwd naar de opties voor een subsidie of lening voor Energiebesparing in uw gemeente: klik hier

Uitgevoerde wijkacties

Op 19 december 2014 is het casco van het nieuwe raadhuis opgeleverd. Na iets meer dan een jaar na de start van de sloop, stond het nieuwe pand er. In […]

> Bekijk project

Zuinig appartementencomplexen in Krimpen aan den IJssel Woningcorporatie QuaWonen bouwt in Krimpen aan den IJssel naar eigen zeggen drie van de zuinigste appartementencomplexen van Nederland. De woningen van het project […]

> Bekijk project
Vergelijkbare oplossingen