Aanvullende producten

De BespaarteGOEDbon kun je besteden in onze webshop of bij een andere fysieke of online winkel. Voor deze actie zijn producten geselecteerd die bijdragen aan de doelstelling, namelijk CO2 besparen. Deze producten vind je terug in de "Standaard Lijst". Het kan zijn dat je producten mist in de webshop die je graag wilt aanschaffen. Levert het product CO2 besparing op? Dan kan het zijn dat we dit product alsnog kunnen toevoegen. Door onderstaand formulier in te vullen kunnen we dit product in overweging nemen. Hier geven we per mail uitsluitsel over. Wanneer producen worden toegevoegd, kun je deze ook terugvinden in de lijst "extra kleine maatregelen".

Standaard lijst
Maatregel Specifieke voorwaarden per maatregel
Energiebespaarbox Betreft een specifiek samengesteld pakket uit de webshop met een mix van energiebesparende producten voor in de woning (die CO2-reductie opleveren).
Energieverbruiksmanager Leest via kabel of op afstand de energiemeter uit en geeft inzicht en feedback over energieverbruik.
Energiezuinig inregelen ventilatiesysteem Betreft het optimaal (laten) inregelen van een ventilatiesysteem.
LED verlichting Alle vormen van led-lichtbronnen (inclusief led-dimmer, transformators en armaturen)
Naad- en kierisolatie Betreft materialen aangebracht op de thermische schil van de woning die de naad- en kierdichting rondom aansluitingen in de woning of constructies bevorderen (bijvoorbeeld brievenbusborstel, tochtstrips, klimaat- of damp-remmende folies, lekdorpels e.d.). HR++ glas, muurisolatie (inclusief voorzetramen), vloerisolatie en dakisolatie vallen hier niet onder
Pompschakelaar vloerverwarming Betreft het aanschaffen van een vloerverwarmingspompschakelaar.
Radiatorkraan, -folie of -ventilator Vervangen of plaatsen van thermostatische radiatorkraan, aanbrengen van reflecterende folie achter radiator of kleine ventilator onder de radiator (inclusief materialen ter bevestiging, zoals magneten of dubbelzijdig tape).
Stand-by schakelaar Een schakelaar om apparaten volledig uit te schakelen.
(Warm)waterbesparende producten O.a. waterbesparende douchekop of mengkraan met een doorstroomklasse Z (4-7 liter/min.) of klasse A (7-9 liter/min.), douchetimer, waterstraalregelaar/perlator voor een kraan met (o.a.) warm water
Waterzijdig inregelen Betreft het optimaal inregelen van een verwarmingsinstallatie door het inregelen van de aanvoer- en retourtemperatuur en/of volumestromen en/of de waterkwaliteit (vuilafscheider aanbrengen).
Extra kleine maatregelen lijst
Maatregel Toelichting
Slimme stekkerblokken Stekkerblok welke via Wifi slim te gebruiken is.
Douchecoach Timer voor het verkorten van de douche duur.
Energiemeter Voor het monitoren van het verbruik van een specifiek apparaat.
Koelkast en diepvries thermometer Voor het controleren van de temperatuur in de koelkast of diepvries.
 
Is er een productcode bekend? Vul deze dan hier in.