fbpx

Zonnepanelen Vlaardingen B.V.

 

Zonnepanelen Vlaardingen ZPVL wil graag uw partner zijn in kleine en grotere projecten. Vanaf de planning tot begeleiding en uitvoering. We zijn premium installateur bij EXASUN Nederlands fabrikant  van glas-glas panelen. Dakpannen kunnen vervangen worden door panelen. Hoge opbrengst met 30 jaar productgarantie.


We leveren alle A-merken en gaan voor duurzaam. We participeren in diverse projecten die duurzaamheid nastreven. Zo passen wij de nieuwste technieken toe en geven voorlichting.

Vakmanschap, expertise, betrouwbaarheid en innovatie voor een eerlijke prijs. Wij helpen consumenten tot een juiste kwaliteitskeuze te komen. Dat doen we door te participeren in
het Zonne-Installatie-Paspoort. Dit kleine MaterialenPaspoort maakt elke zonne-installatie transparant en beoordeelbaar. Het is landelijk beschikbaar en gratis voor consumenten.

Daarbij geven we beoordelingen voor installaties en leveren het Zonne-Installatie-Certificaat. Duidelijkheid voor eigenaren van installaties, verzekeraars en te gebruiken als een waarde document voor taxatierapporten van makelaars. Een deskundige indicatie voor prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij wordt er getoetst aan geldende UNETO VNI regelgeving.

Handig om een installatie te kunnen laten checken op prijs, kwaliteit, opbrengst, technische werking, brand(veiligheid) en garantie. Het gaat om een kostbare investering van tientallen jaren. Dat geeft nodige zekerheid en geeft inzicht in de komende de financiële opbrengst.

Elke zonne-installatie is uniek m.b.t. gekozen componenten, elektrische werking, legplan en bouwkundige bevestiging. Er kan veel mis gaan en een deskundig oordeel is noodzakelijk. We stimuleren daarom dat consumenten gebruik maken van het Zonne-Installatie-Paspoort.

Daarbij bieden wij de ‘’eerst tevreden zijn garantie’’. U kunt ons pas betalen nadat ons werk
tot tevredenheid is verricht. We zijn partner bij de ING-bank die dit mogelijk heeft gemaakt.

Voor installateurs

Kunt u zich als installateur verenigen met onze werkwijze en kwaliteitseisen dan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Graag verwelkomen wij u in ons nieuwe project voor Klantvriendelijke Kwaliteits Installateurs.

info@zpvl.nl

zonnepanelen vlaardingen logo

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel