fbpx

Opstijgendvocht.nl

Opstijgendvocht.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Als expert in het verwijderen van ongewenst vocht, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met garantie. Wij zijn gecertificeerde vocht-verwijderaars en werken met gediplomeerde professionals met vele jaren ervaring in de sector van het vocht-verwijderen. Opstijgendvocht.nl gelooft vast in een duurzame relatie met onze klanten. Wij zijn dan ook altijd transparant.

Wat is opstijgend vocht?

Vergelijk opstijgend vocht in de muren met een suikerklontje en kopje koffie. Als u de onderkant van het suikerklontje in de koffie doet zal het suikerklontje zich volzuigen met koffie en de koffie zal in het suikerklontje opstijgen. Uw muren staan in contact met de vochtige grond en zullen het vocht opzuigen. In oudere woningen worden 70% van de schadegevallen veroorzaakt door capillair opstijgend grondvocht. Een verweerde of ontbrekende waterkering in de muur is hier de oorzaak van.
Gelukkig is dit in de meeste gevallen in één dag te verhelpen.

Voordelen van Opstijgendvocht.nl

Kiezen voor Opstijgendvocht.nl brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder vind je onze 6 pijlers. Wij hechten zeer veel belang aan het nakomen van deze pijlers. Want als wij iets beloven, dan doen we dat ook. En met veel trots kunnen wij meedelen dat onze klanten dit ook vinden.
  1.  Snel een afspraak en duidelijkheid over de situatie.
  2.  Een snelle en vakkundige aanpak.
  3.  Minimale overlast tijdens de werkzaamheden.
  4.  Altijd 30 jaar garantie op injecties tegen opstijgend vocht.
  5.  Afspraken zijn er om na te komen.
  6.  Meteen een heldere offerte zonder verrassingen.
Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel