fbpx

MEVABA

MEVABA is gespecialiseerd in het leveren en installeren van duurzame energievoorzieningen zoals: Zonnepanelen, Zonneboilers, EV-chargers, LED-verlichting, Monitoringsystemen, Warmtepompen, HRe-CV-ketels, en Pelletkachels. Met onze energie-monitoringssystemen kunt u zelf bijhouden wat u bespaart.

MEVABA heeft voor iedere woning en elk gebouw de juiste duurzame energievoorziening. Door verschillende technieken te combineren kunt u forse besparingen realiseren op uw energierekening. Duurzame energie is een bewuste en een slimme keuze. Investeringen verdienen zichzelf namelijk altijd weer terug. Daarnaast is uw energierekening minder gevoelig voor de flink stijgende energieprijzen (schatting 7% voor woningbouw tot 30% voor grote gebouwen en bedrijven) als u energie opwekt via de zon of de wind. Duurzame energie is daardoor niet alleen goed voor de toekomst van onze aarde maar zeker ook voor die van uw portemonnee.

Laadpalen

Een elektrische auto is dé perfecte combinatie met zonnepanelen. Laadt uw auto met uw eigen geproduceerde groene stroom. Mevaba helpt u met het kiezen, kopen en installeren.

Mevaba levert en installeert een zeer compleet pakket aan chargers voor de elektrische auto. Of u nu in een elektrische auto van uzelf rijdt of van een leasebedrijf, wij hebben voor elke auto de passende oplossing. Mevaba zorgt voor een vakkundige installatie en de benodigde aanpassingen in de meterkast. Ook de eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting via de netbeheerder verzorgen wij voor u.

Warmte

Warmtepompen

De Techneco Elga is een slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR-ketel. De Elga is geschikt voor verwarming én koeling van de woning. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige bestaande woning!

– voor de bestaande bouw
– werkt samen met alle HR-ketels
– capaciteit tot 5 kW
– modulerend
– verwarmen én koelen
– besparing tot 30%
– minimale bouwkundige aanpassingen
– geen grondgekoppelde bron nodig
– warmtepomp en HR-ketel worden aangestuurd door één regeling.

 

Zonneboiler

MEVABA heeft voor U een aantal zonneboilerpakketten samengesteld van zeer hoge kwaliteit. Hiermee kunnen wij u vele jaren voordelige zonnewarmte garanderen en profiteert u optimaal van uw duurzame investering.

U kiest eenvoudig het juiste zonneboilerpakket aan de hand van het aantal personen of de gezinssamenstelling en, indien de wens bestaat het huis bij te verwarmen, het aantal vierkante meters woonoppervlak. Vloerverwarming of een ander lage-temperatuur-verwarmingssysteem is uitermate geschikt voor bijverwarming met een zonneboiler daar dit ook het uitgangspunt van het apparaat is.

U heeft al een boiler of een opslagvat? Geen probleem, wij kunnen u een pakket aanbieden waarmee u uw huidig opslagvat optimaal kunt benutten.

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel