fbpx

Masterwatt

Elektrisch verwarmen heeft de toekomst.

Masterwatt B.V. is specialist in elektrisch verwarmen met een ruim assortiment aan kwalitatief elektrische radiatoren en convectoren. Wij zijn een geautoriseerde fabrieksagent van gerenommeerde A-merken uit Duitsland. Ons assortiment bestaat uit diverse elektrische afgiftesystemen, zoals radiatoren, convectoren, vloerverwarming en infrarood-panelen. Al deze producten zijn voorzien van geavanceerde regelingen en thermostaten, eenvoudig te bedienen, ook vanaf tablet of smartphone. Daarnaast hebben onze producten een prachtig design, waardoor ze zowel in een klassiek als modern interieur uitstekend toe te passen zijn.

Kwaliteit en advies.

Masterwatt levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten van Duits fabrikaat. Onze elektrische radiatoren en convectoren zijn daarom voorzien van alle noodzakelijke keurmerken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Omdat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn kunnen we lange garanties op al onze producten geven. Naast het leveren van afgiftesystemen kan Masterwatt BV u ook uitstekend adviseren op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid op installatiegebied. Elk vraagstuk is anders en vraagt dus een maatwerk advies en oplossing. Voor zowel bouwkundige en installatietechnische vraagstukken in woningbouw- en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres voor een gedegen advies.

Transformatie van verwarmen met gas naar elektrisch verwarmen.

Het gebruik van fossiele brandstoffen zoals gas voor verwarming is slecht voor het milieu door onder andere de hoge CO2-uitstoot. Ook hebben systemen op basis van gas veel energieverlies door uitstoot van warmte via rookgassen en lange leidinglengtes van de systemen. Het gebruik van elektrische afgiftesystemen zal de komende jaren enorm toenemen. Elektriciteit kan duurzaam opgewekt worden door wind-, water en zonne-energie te gebruiken. Elektriciteit kan ook heel goed decentraal opgewekt worden door zonnepanelen op het dak te plaatsen, waardoor woningen all-electric uitgevoerd kunnen worden. Ook is het toepassen van elektrische verwarmingssystemen vaak voordeliger in het gebruik dan de traditionele systemen, doordat deze systemen efficiënt en gericht kunnen verwarmen.

 

Elektrische radiator en convector

Elektrische radiatoren zijn zuinig en efficiënt.

Veel ruimten van een woning hoeven niet continu verwarmd te worden, omdat de tijd die u in deze ruimten doorbrengt beperkt is tot een (klein) gedeelte van de dag. Toch is in deze ruimten vaak een conventioneel verwarmingssysteem aangebracht, dat economisch veelal onvoordelig is. Het hele systeem in de gehele woning of het gehele kantoor is in bedrijf om één ruimte te verwarmen. Wanneer u kosten wilt besparen en toch een aangenaam verwarmde ruimte wilt hebben, zijn elektrische radiatoren of convectoren van Masterwatt een uitstekende oplossing. Deze radiatoren creëren snel een aangename warmte in slaapkamers, werkkamers, badkamers en andere verblijfsruimten op een efficiënte en voordelige manier. Zo heeft u dus comfortabele warmte met een hoge kosten-efficiëntie.

Nieuwe generatie elektrische radiator.

De elektrische radiatoren van Masterwatt zijn vernieuwend en anders dan huidig verkrijgbare radiatoren. Onze radiatoren zijn voorzien van hoogwaardige keramische elementen waardoor er een aangename natuurlijke convectie en straling optreedt. Optimale en comfortabele warmte, zoals u gewend bent van een traditioneel systeem. Daarnaast zijn onze radiatoren uiterst fraai vorm gegeven waardoor ze zowel in een modern als klassiek interieur uitstekend toepasbaar zijn. De radiatoren kunnen individueel aangestuurd worden, of in serie geschakeld worden, waardoor meerdere radiatoren tegelijk bediend kunnen worden. Hiervoor hebben we diverse oplossingen, waaronder de mogelijkheid tot het bedienen van uw radiator via uw smartphone.

Visage 2

Masterwatt biedt een uitgebreid assortiment met diverse modellen voor elk soort ruimte en toepassing. De radiatoren zijn voorzien van nauwkeurige en eenvoudig in te stellen thermostaten. Naast eerder genoemde radiatoren met warmte-opslag, hebben we ook convectoren. Deze modellen zijn uitgevoerd in dezelfde hoogwaardige materialen en voorzien van hetzelfde fraaie design. Op elk model geven we een uitgebreide garantie, omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. Ook is er een uitgebreid pakket aanvullend producten verkrijgbaar, zoals radiografische thermostaatbedieningen en voetsteunen om de radiator vrijstaand toe te passen.

 

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel