fbpx

IsolatieSpecialist

Begonnen bij de kruipruimte…

De Kruipruimte-Isolatiespecialist is opgericht in 2005. In korte tijd werden vele kruipruimtes geïsoleerd met behulp van polystyreen isolatiechips. Met onze vestiging in één van de natste hoeken van Nederland boden wij de consumenten een effectieve oplossing bij vochtproblemen in de kruipruimte.

…Maar snel onze naam voorbij gegroeid

Bij kruipruimte-isolatie alleen is het niet gebleven. Dagelijks worden tientallen woningen voorzien van vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Ons maatwerk bleef niet onopgemerkt. In 2012 werd de Kruipruimte-Isolatiespecialist genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland van de Kamer van Koophandel. Een erkenning op ons werk waar uw situatie als klant centraal staat!

Voor elke situatie, de juíste isolatie!

 

U kunt uw huis isoleren met verschillende materialen. Maar wat is nu een goede isolatie? Vaak een lastige keuze! Voor het isoleren van uw woning werkt ons isolatiebedrijf bewust met een breed assortiment voor spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie, dakisolatie en geluidsisolatie. Een goede isolatie is namelijk een systeem dat goed bij de situatie van uw woning past. Dan alleen zult u 100% tevreden zijn met uw woning isolatie! Daar gaat het u – en ons – tenslotte om!

Uw huis isoleren

Goed isoleren is oog hebben voor diverse factoren die van invloed zijn op uw woning. Het na-isoleren van een vloer of kruipruimte in het vaak vochtige Zuid-Holland is anders dan een woning op de zandgrond van de Veluwe. Het isoleren van de spouwmuren van een jaren ’30 woning vraagt vaak een andere aanpak dan een spouwmuur van een woning uit 1975.

ISOLEREN?!

5 redenen om uw woning te isoleren

  • Subsidie op isolatie
  • Warm en confortabel
  • Energiebesparing vanaf dag 1
  • Minder vocht
  • Uw woning stijgt in waarde

 

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel