fbpx

Houtgroep Van Drimmelen

HOUTGROEP VAN DRIMMELEN

Van plank tot prefab

Van Drimmelen Toelevering en Hout- en Bouwproducten van Drimmelen. Twee bedrijven bundelen drie specialismen in Houtgroep van Drimmelen, één van de grootste houtbedrijven in Nederland. Samen leveren ze elke houtsoort en elk plaatmateriaal en bewerken het op alle mogelijke manieren. Van plank tot prefab aan de bouw, de handel en de industrie.

Leverancier van Steico

Van Drimmlen is dealer van Steico houtvezelplaten en connstructiesystemen voor nieuwbouw en renovatie van daken, plafonds,w anden en vloeren. STEICO SE produceert en levert innovatieve bouwmaterialen die duurzaam en betrouwbaar zijn. Ze verhogen het wooncomfort en verminderen het energieverbruik in woningen en gebouwen.

 

 

 

 

 

 

Marktleider bij isolatiematerialen uit houtvezel

De STEICO Groep is de marktleider op het gebied van fabricatie en verkoop van isolatiematerialen uit houtvezel en stelt in totaal ongeveer 1300 personen te werk. In Feldkirchen bij München zijn in  de centrale van STEICO AG het beheer van de groep, de verkoop, het technische advies en onderzoek en ontwikkeling samengebracht. De productie gebeurt in drie Europese vestigingen – Czarnków (Polen), Czarna Woda (Polen) en Casteljaloux (Frankrijk). Verder beschikt de STEICO Groep over twee verkoopmaatschappen in Frankrijk (Brumath) en Groot-Brittannië (St Albans).

De structuren zijn zeer slank, flexibel en efficiënt. Zo kan een optimale klantensupport door korte reactietijden gegarandeerd worden.

De STEICO Groep is vooral bekend wegens haar milieuvriendelijke isolatiematerialen uit houtvezel. Daarnaast worden ook hennepisolatiematerialen en constructiedragers (constructieve bouwproducten) alsook harde vezelplaten gefabriceerd. De verkoop van fineerhout als handelswaar rondt het gamma af. De fabricatie van de producten gebeurt op de modernste installaties. Geavanceerde technologieën verbonden met decennialange knowhow bieden nieuwe mogelijkheden bij de productie van innovatie, ecologische en economische bouwmaterialen.

STEICO heeft als eerste fabrikant het complete gamma van isolatiematerialen uit houtvezel FSC laten certificeren.  FSC (Forest Stewardship Council) staat voor het behoud van op natuurlijke wijze ontgonnen bossen die een duurzame, op het milieu georiënteerd gebruik van het hout garanderen.

STEICO-producten worden in volautomatische productieprocedés gefabriceerd en vervullen de bouwrechtelijke Europese normen. Onafhankelijke officiële materiaalkeuringsinstanties houden toezicht op de strikte naleving van de vergunningen van woningbouw. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001:2000 verzekert bovendien een doorlopende hoge productkwaliteit in de fabricatie.

Een gekwalificeerde buitendienst en een technisch onderleg verkoopteam garanderen competent advies over de producten en toepassingen. Verder garandeert de intensieve samenwerking met de vakhandel het persoonlijke advies ter plaatse.

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel