fbpx
 

Duurzaam advies voor uw VvE is nergens zo eenvoudig en transparant als bij de WoonWijzerWinkel.

 
VvE's willen best verduurzamen, maar ze komen vaak niet door het proces heen door gebrek aan kennis en ondersteuning vanuit de markt. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met een helder en onafhankelijkenergieadvies.

In onze winkel kunt u niet alleen inspiratie opdoen over oplossingen voor uw VvE, ook kunnen wij u helpen met het met het opstellen van realistische scenario’s om te verduurzamen; passend binnen het budget en binnen de wensen van u en uw buren.

Wij helpen u graag!

 

Waarmee kunnen wij u helpen?


Voordat u aan het adviestraject voor duurzame maatregelen start, willen we graag een beeld krijgen van uw VvE. In verband daarmee waarderen wij het, als u de vragen die voor uw VvE relevant zijn kunt beantwoorden in dit formulier. Met dit formulier kunt u op afspraak bij ons langs komen voor een gratis oriënterend gesprek.


Stap 1: Oriëntatie

DV-Winkel

Winkel bezoeken

GRATIS

Benieuwd met welke maatregelen u zuiniger en comfortabeler kunt wonen? Alle oplossingen en producten zijn te zien in onze winkel! We nodigen u uit om zelf rond te kijken in onze winkel.

DV-Adviesgesprek

Adviesgesprek

69,-

Benieuwd wat uw opties zijn? Bespreek uw plannen met een adviseur in de WWWinkel. Wij helpen u de juiste richting te vinden en laten u de oplossingen direct in het echt zien.

themadagenpic

Themadagen

Gratis

Regelmatig organiseren wij themadagen voor particulier woningeigenaren en VvE's. Bijvoorbeeld over zonnepanelen, gasloos wonen, isoleren etc.

start

Startmodule VvE

239

In dit eerste onderdeel nemen betrouwbare, ervaren en onafhankelijke VvE deskundigen u mee in het gehele proces om uw gebouw te verduurzamen.

Stap 2: Verkenning

energielabels

MDOP scan<10

aanvraag

Een MDOP is een Meerjaren Duurzaam Onderhouds Plan waar het onderhoud van het gebouw in een planning voor 15 jaar is opgenomen. Ook geeft het rapport opties voor verduurzaming.

renovatievve

Maatwerkscan>10

aanvraag

De Maatwerkenergiescan is maatwerk voor verduurzaming voor uw VvE/ het pand. Een expert neemt het pand op en beoordeelt welke mogelijkheden er zijn om te verduurzamen.

verdieping

Verdiepingsmodule

239

Voor uw pand/ VvE is een Maatwerkenergiescan opgemaakt en de VvE heeft het rapport ontvangen. Het rapport bevat alle mogelijke maatregelen, investeringen etc.

Stap 3: Verdieping / voorbereiding uitvoering

DV-Offertes

Offerte aanvraag

GRATIS

Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan direct via ons vrijblijvend offerte(s) aan bij de meer dan 130 aangesloten erkende bedrijven. Profiteer van onze prijsafspraken, acties en diverse aanbiedingen.

offertevergelijk

Offerte vergelijk

239

Heeft u offertes aangevraagd voor het verduurzamen van uw woning of VvE? Wij kunnen u helpen en uitleg geven over de technische termen en beoordelen of de offerte voldoet aan uw vraag.

draagvlak

Draagvlak event

199

Wij organiseren informatie bijeenkomsten voor de VvE waarbij de eigenaren worden meegenomen in het verduurzamingsverhaal en gestimuleerd worden om mee te denken en wensen te uiten.


 

Subsidie & financiering

  1. Voor VvE’s is subsidie beschikbaar voor isolatie. Deze subsidie bedraagt ongeveer 20% van de kosten. Voorwaarde is dat minimaal twee energiebesparende maatregelen worden genomen. Klik hier voor de complete regeling.
  2. Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Klik hier voor meer informatie.
  3. Met de VvE Energiebespaarlening, kunt u energiebesparende investeringen, in of aan een appartementencomplex, financieren tot een maximum van € 25.000,- per appartementsrecht (Totaal: € 5 miljoen) tegen een rente van 2,6% voor 10 jaar of 3,0% voor 15 jaar.
<

Downloads


Bekijk ook deze oplossingen:


Specifiek voor VvE's

ubbink

Quick-wins

radiatorfolie

Alles over verwarmen

elektrischverwarmen

Alles over isolatie

easycell

Zonnepanelen

pvvve

Onze partners


Kennis
Energie
centrum


Carel Canta
& Company