Themadagen WoonWijzerWinkel

 

 

Gratis Themadag: Uw dak is geld waard!

Na een lange pauze in verband met corona, organiseren wij weer een gratis themadag. Tijdens deze themadag krijgt u meer informatie over zonneboilers, zonnepanelen en groene daken. Om de veiligheid te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal van 40 bezoekers. Naast de fysieke themadag, kunt u zich ook inschrijven voor het gelijktijdige Webinar.

De themadag en het Webinar vinden beiden plaats op zaterdag 12 september, van 9:00 uur tot 13:00 uur. Onze adviseurs vertellen u meer over de mogelijkheden om uw dakoppervlak om te zetten in geld. Daken zijn een uitstekende mogelijkheid om energie op te wekken. De installaties liggen niet in de weg en het dak is een ideale locatie om zonnestralen op te vangen. Wij vertellen u er alles over op zaterdag 12 september.

De themadag op zaterdag 12 september is ook bedoeld voor VvE’s. Ook hier zit een maximum aantal bezoekers aan, namelijk 20. Speciaal voor VvE’s, is VvE-10 aanwezig. Zij zullen een workshop en een presentatie over zonnepanelen geven.

VvE’s kunnen zich hier aanmelden.


Kijk hier voor een overzicht van alle themadagen in 2020.


 

Wat kunt u verwachten?

Vanaf 9:00 uur verwelkomen wij u in onze duurzame showroom op Heijplaat met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij presentaties over zonnepanelen, zonneboilers en groene daken. Aansluitend kunt u een rondje lopen in onze showroom van 2500 m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Wij lanceren ook een inkoopactie zonnepanelen, waar u meteen een vrijblijvende offerte voor kunt opvragen. 

 

 

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor de themadag of het Webinar kan met het onderstaande formulier. Wij willen u vragen om per persoon het aanmeldingsformulier in te vullen. Ook al behoort u tot hetzelfde huishouden of bent u werkzaam bij dezelfde organisatie. Dit vragen wij i.v.m. het maximaal aantal personen die deel kunnen nemen aan de Themadag.


Afmelden

Bent u verhinderd? Geef dat dan alstublieft aan ons door via info@woonwijzerwinkel.nl

Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder één dak. U bent van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 17.00 uur) van harte welkom voor een kopje koffie, aan de Directiekade 2 te Rotterdam!

 

Uw gegevens

Ik schrijf mij graag in voor:

ThemadagWebinar


Ik ga ermee akkoord dat ingevulde gegevens door de WoonWijzerWinkel worden verwerkt en opgeslagen.