Home Events Training Trainingen Energiecoach Maassluis

Trainingen Energiecoach Maassluis

Gratis opleiding tot energiecoach

De gemeente zoekt mensen die als ‘energiecoach’ bewoners van Maassluis willen helpen bij het besparen van energie. Hiervoor biedt zij bewoners een gratis 3-daagse training aan. In deze training leren zij bijvoorbeeld hoe zij medebewoners advies kunnen geven over het nemen van energiebesparende maatregelen. Ook kunnen de energiecoaches mensen informatie geven over wat het aardgasvrij maken van hun woning voor hen betekent.

Interesse? Meld u dan nu aan door u in te schrijven! De WoonWijzerWinkel, het onafhankelijk energieloket van de gemeente, verzorgt deze driedaagse training op:

    Dinsdag 22 februari,
    Dinsdag 8 maart én
    Dinsdag 22 maart.

Aanwezigheid op alle drie de dagen is van belang. Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 15 Maassluizers.

Advies over verduurzamen
De opleiding tot energiecoach geeft u een bredere kennis over de mogelijkheden voor het verduurzamen van woningen. Daarnaast wordt u opgeleid om bewoners in Maassluis te adviseren. Met de mede-deelnemers van deze opleiding zult u een groep vormen die de kennis en tools in huis heeft om bewoners te adviseren en enthousiasmeren om aan de slag te gaan met zowel grote als kleine energiebesparende maatregelen. Als energiecoach in deze groep van energiecoaches kunt u deze kennis naar eigen inzicht inzetten. Ook is het mogelijk dat de gemeente u vraagt om advies uit te brengen aan zowel bewoners als bedrijven in Maassluis.

Wilt u als energiecoach aan de slag? Meld u dan nu aan!

WoonWijzerWinkel Rotterdam
Directiekade 2
3089 JA Rotterdam
(010) 747 01 47

Volg ons via:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *