fbpx

Bongo Solar

Zonnepanelen aanschaffen makkelijk gemaakt

Bij BonGo Solar zijn we dagelijks met 40 personen actief om (potentiële) klanten van goed advies te kunnen voorzien.

Als één van de meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie.

Tevreden klanten zijn de beste graadmeter voor kwaliteit, vandaar dat wij onze klanten onafhankelijk enquêteren. Door kritisch te kijken naar opmerkingen en door het trainen van onze medewerkers zijn wij in staat om dagelijks onze kwaliteit te verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van BonGo Solar is door de TÜV Nederland, NEN-EN-ISO 9001-2015, gecertificeerd.

Wij zijn actief in heel Nederland en op de hoogte van lokale regelingen. De adviseur in uw regio komt graag bij u op bezoek om u te informeren over zonnepanelen of zonneboilers.

Naast gecertificeerde zonne-energie producten,  adviseren, plannen en ontwikkelen wij duurzame energie concepten voor steden en gemeenten, voor industriële en commerciële gebouwen en residentiële gebouwen van alle soorten.

Om onze klanten maximale zekerheid te bieden heeft BonGo Solar zich aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

Elke zonnepanelenpartij die zich wilt aansluiten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Een proces waardoor u als klant gegarandeerd wordt dat niet alleen uw aanbetaling maar ook uw garantie volledig is afgedekt.

Bij BonGo Solar kunt u zien wat u op uw dak krijgt, bezoek onze showroom en zie hoe een zonnepanelensysteem nu daadwerkelijk werkt. Op ons dak hebben wij volledige testopstellingen geplaatst om u er alles over te kunnen vertellen.

Onze website
Wij bieden

Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel