Doe de GRATIS woningscan


✔ We geven direct inzicht in de geschikte duurzame maatregelen voor uw huis

✔ Onze adviseurs staan tijdens het gehele traject voor u klaar

✔ We kiezen de juiste leveranciers en we vragen offertes voor u aan

✔ Een scherpe prijs door onze brede netwerk aan installateurs

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)


Start direct met de WoonWijzerScan

"De WoonWijzerScan is een snelle en eenvoudige manier om de eerste stap te zetten naar een beter energielabel en een lagere energierekening. Met onze unieke services: de grootste duurzame showroom van Nederland, gespecialiseerde adviseurs en een zeer uitgebreid netwerk aan installateurs."


Hoe werkt het?


1. Invullen van de WoningScan (enkele minuten)

De WoonWijzerScan is efficiënt ingericht zodat het mogelijk is om binnen enkele minuten in te vullen. Vul de postcode en het adres in van uw woning, laat ons weten wat er al aan de woning is gebeurd op het gebied van duurzaamheid en u ziet alle mogelijke duurzame oplossingen voor uw woning. Voeg eenvoudig offertes toe aan het overzicht en onze adviseurs gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

2. Bevestiging van de aanvraag (direct na aanvraag)

Direct na de aanvraag ontvangt u een e-mail met het bericht dat uw aanvraag goed is binnengekomen bij ons. Dit is het startsein voor onze adviseurs om met uw woningscan aan de slag te gaan. Binnen 2 dagen ontvangt u een pro-forma offerte met een prijsindicatie en de verschillende opties die er voor uw maatregelen bestaan. Als u hiermee akkkoord gaat gaan de adviseurs aan de slag om een geschikte leverancier en installateur te selecteren die helemaal bij uw wensen aansluit.

3. Vrijblijvende offerte (1-2 weken)

Binnen 1-2 weken na uw akkoord op de pro-forma offerte ontvangt u een definitief voorstel per aangevraagde duurzame oplossing. Onze adviseurs beoordelen de aanvraag om u een eerlijk en scherp prijsvoorstel te kunnen doen. Bij vragen of wijzigingen over de offerte helpen onze adviseurs u graag.

4. Akkoord op voorstel (dat bepaalt u)

Als de offerte helemaal naar wens is, kunt u gemakkelijk akkoord geven via mail of telefoon. Onze adviseurs zorgen ervoor dat alle betrokken partijen direct aan de slag gaan en maken een planning voor de uitvoering.

5. Uitvoering door installateur (in overleg)

Tijd voor de uitvoering van uw nieuwe duurzame oplossing(en)! In overleg met de installateur wordt een datum gekozen voor de werkzaamheden. Na het bezoek van de installateur, nemen we contact met u op om te informeren naar uw ervaringen met het verduurzamingstraject. Uw feedback over de dienstverlening van onze partners is van groot belang voor ons monitoringsproces en om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.⭐⭐⭐⭐⭐ Ervaringen van klanten


Weet u al waar u een offerte van wilt ontvangen?

Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen van een specifieke oplossing. Dit kunt u het beste doen via ons offerte-formuilier. Binnen enkele minuten vult u het formulier in en dan gaan wij er direct mee aan de slag. Wij doen u een prijsvoorstel en koppelen u aan een van onze vertrouwde installateurs. Klik op de knop hieronder en doe direct een aanvraag.


Direct vrijblijvende offerte aanvragenHeeft u eerst advies nodig? Kom langs in een van onze showrooms!


Veelgestelde vragen

1Hoe lang duurt het invullen van de WoonWijzerScan?
Gemiddeld wordt de WoonWijzerScan in 5-10 minuten ingevuld. De scan is zo efficiënt mogelijk ingericht zodat het makkelijk te begrijpen is.
2Welke kosten zijn er aan de Woningscan verbonden?
De WoonWijzerScan is geheel kosteloos. U hoeft dus geen kosten te betalen om de scan in te vullen en de resultaten te ontvangen.
3Wat is de WoonWijzerScan?
De WoonWijzerScan is een online tool waarmee u snel en gemakkelijk inzicht krijgt in welke duurzame maatregelen geschikt zijn voor uw woning.
4Kan ik na het invullen van de WoonWijzerScan nog verdere ondersteuning krijgen?
Ja, na het invullen van de WoonWijzerScan kunt u nog verdere ondersteuning krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een showroomgesprek of een woningopname aanschaffen.
5Wat gebeurt er met de informatie die ik verstrek tijdens het invullen van de WoonwijzerScan?
De informatie die je verstrekt tijdens het invullen van de WoonwijzerScan wordt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om je persoonlijk advies te geven over energiebesparing en verduurzaming van je woning. Het is mogelijk dat er enkele gegevens die je verstrekt tijdens het invullen van de WoonwijzerScan worden gedeeld met een samenwerkingspartner van de Woonwijzerwinkel, zoals bijvoorbeeld een installatiebedrijf. Dit gebeurt echter alleen als je aangeeft interesse te hebben in een specifieke offerte of als je specifieke vragen hebt over een bepaald product of dienst.


Wij werken o.a. samen met...