Er zijn honderden euro’s per jaar te besparen op de energierekening.

Dit is goed voor het milieu, uw portemonnee en de woningwaarde.

Beste inwoner van de Kunstenaars-, Instrumenten- en Burgenbuurt,

Ik kan u de energiebesparingscampagne van de gemeente van harte aanbevelen! In 2013 heb ik zonnepanelen op mijn huis geplaatst, in 2014 heb ik vloerisolatie laten aanbrengen en in 2015 heb ik de spouwmuren laten isoleren. Inmiddels is mijn maandelijks voorschot-nota met € 60 gedaald! Dat is winst voor mij en voor het milieu. Bovendien is mijn huis er een stuk behaaglijker op geworden.

Deze energiebesparingcampagne is één van de activiteiten uit het samenwerkingsproject Energiecampagne Wonen. In dit project werken het Energie Collectief Capelle, de WoonWijzerWinkel en de gemeente actief samen om energiebesparing en duurzame energie bij de Capellenaars onder de aandacht te brengen. Het Energie Collectief Capelle (ECC), een groep van kundige en onafhankelijke vrijwilligers, voert sinds 2013 actie om de Capellenaar energiebewuster te maken. U kunt te allen tijde een beroep op hen doen voor een persoonlijk gesprek, een advies over uw offerte of gewoon om uw ervaringen te delen.

De WoonWijzerWinkel zorgt voor de technische expertise die nodig is bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Zij zijn deskundig en objectief en zorgen voor de selectie van betrouwbare bedrijven voor de maatregelen. Ook kunt u bij hen terecht voor een energiescan: een grondig onderzoek van uw huis waardoor u precies komt te weten welke maatregelen u het best kunt nemen.

Ik hoop dan ook dat u, net als ik, de voordelen van ‘winstpakkers’ als vloer- en gevelisolatie en zonnepanelen, zal gaan benutten. Ik ben inmiddels ook lid van het ECC geworden. Of u daadwerkelijk gebruik maakt van het aanbod is natuurlijk aan u.

Met vriendelijke groeten,
Lina Legerstee - Vrijwilliger Energie Collectief Capelle

Bekijk de brochure!

Brochure Capelle Schollevaar

Hoe werkt de actie?

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier voor een energiescan of voor het nemen van één van de energiebesparende maatregelen.

Vervolgens neemt de WoonWijzerWinkel contact met u op voor het inplannen van een energiescan. Tevens kunnen zij direct een offerte voor één van de energiebesparende maatregelen voor u aanvragen.

Voor de energiescan komt er een adviseur van de WoonWijzerWinkel bij u thuis. Hij bekijkt verschillende elementen van het huis en maakt hier notities van. Tijdens de opname kunt u ook vragen stellen aan de adviseur. Na afloop van de opname maakt de adviseur een uitgebreid adviesrapport, deze ontvangt u per e-mail. Doordat de gemeente een groot deel van de energiescan betaalt, kost het u maar € 35,-.

Voor de woningen in de Kunstenaars- , Instrumenten- en Burgenbuurt hebben we de volgende verbetermaatregelen geselecteerd:

Meld u aan!


Uw gegevens

Huidig energieverbruik


Woning gegevens

Reeds uitgevoerde maatregelen

VloerisolatieGevelisolatieDakisolatieGlasKozijnenZonnepanelenZonneboilerWarmtepompVentilatie


Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte voor:

Isolatie

Overig


Energiescan of keukentafelgesprek

Bij een energiescan krijgt u na een bezoek aan uw woning verblijvend advies over de volgende onderdelen: kruipruimte, isolatie, installaties en de mogelijkheid voor duurzame energie.

U kunt ook een gratis keukentafelgesprek met een vrijwilliger van het Energie Collectief Capelle aanvragen.

Ik wil graag een gratis gesprek met een vrijwilliger van het ECC


Extra vragen of opmerkingen:


Voeg eventueel tekening/plattegrond toe (zip/jpg/pdf tot 2Mb)