fbpx

Deze actie is geslotenSamen met u als bewoners van Schipluiden en Den Hoorn, wil de gemeente Midden Delfland de dorpen duurzamer maken. Dit doen we samen met het onafhankelijke energieloket de WoonWijzerWinkel, die speciaal voor bewoners van uw buurt diverse activiteiten en aanbiedingen organiseert. Doet u mee?

Werk aan uw Woning

In Midden Delfland is het prettig wonen. Dat willen we graag zo houden. Daarom stimuleren we bewoners om te gaan verduurzamen. Eenvoudige aanpassingen aan uw woning kunnen u een flinke besparing in energie en kosten opleveren. Door bijvoorbeeld uw woning beter te isoleren verbruikt u minder energie en zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Meer wooncomfort voor nu, en meer waarde van uw woning voor later.

Speciaal voor uw wijk

Om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning organiseren we deze maand speciaal voor u diverse activiteiten en aanbiedingen. Zo zijn er interessante inkoopacties en staat de WoonWijzerWagen op:

We komen bij u langs

Naast ons bezoek aan de wijk door middel van de WoonWijzerWagen, komen wij van 17 t/m 20 oktober met een adviesteam bij u aan de deur om u te informeren over de bespaarmogelijkheden bij u thuis. De adviseurs informeren u over de speciale aanbiedingen zoals interessante inkoopacties en de mogelijkheid tot het inplannen van een algemene woningopname voor € 25,- i.p.v. € 69,-. Hierbij wordt uw woning gecheckt op de meest voorkomende maatregelen. Wanneer u specifiek geïnteresseerd bent in isolatie, dan kunt u zich inschrijven voor de gratis isolatiecheck. Tijdens deze korte opname kijkt de adviseur of isolatie in uw geval mogelijk is.

Maak gebruik van de aanbiedingen!

Wanneer u specifiek geïnteresseerd bent in vloer- of spouwmuurisolatie kunt u zich ook inschrijven voor de gratis isolatiecheck. Dit is een korte opname waarbij er onafhankelijk gecontroleerd wordt wat er bij u mogelijk is. Inschrijven kan bij ons adviesteam aan de deur, in de WoonWijzerWagen of via onderstaande formulier.

Wanneer u verdere interesse heeft kunt u zich inschrijven voor de collectieve inkoop acties. De WoonWijzerWinkel zal alle inschrijvingen verzamelen. Hierna wordt de onderhandeling gestart met verschillende bij hen aangesloten en erkende verwerkers. Op deze manier krijgt u gegarandeerd een goede aanbieding.

 
Spread_Inkoopactie_MiddenDelfland_okt2018

Bekijk de
folder met de
verschillende
mogelijkheden
voor uw woning!


 

Deze wijkactie is inmiddels afgelopen.
Heeft u interesse in onze andere aanbiedingen?