fbpx


 
 

LED-verlichting

LED-verlichting is warme en sfeervolle verlichting met een lange levensduur. Een LED-lamp is 90% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 85% minder stroom dan een halogeenlamp.

U kunt flink energie besparen door uw huis efficiënt te verlichten. Bij gloeilampen komt bijna alle impact (99%) op het milieu door de elektriciteit die nodig is om lampen te laten branden. Daarom is het goed om alle gloeilampen en halogeenlampen te vervangen door LED-lampen, ook als ze het nog doen. De energie die het kost om een LED-lamp te produceren wint u binnen 300 branduren terug.

Lagere energierekening door zuinige lamp

Gloei- en halogeenlampen vervangen door LED-lampen is een slimme zet. Met spaarlampen en LED-lampen kunt u veel besparen op uw energiekosten. Hoewel halogeenlampen 30% zuiniger zijn dan gloeilampen, loont het om halogeenlampen te vervangen door LED-verlichting.

 

Assortiment LED-verlichting Calex

LED-lampen nemen nog altijd toe in populariteit inmiddels is het aanbod flink uitgebreid. LED verlichting is voor zowel binnen- en buitengebruik geen enkel probleem. Er bestaan LED-lampen in vrijwel alle soorten, maten en tinten. Op onze WoonWijzerWebshop is een ruim aanbod te vinden van diverse soorten LED-lampen van Calex.

Bestel hier uw LED-verlichting