Deze actie is gesloten. Houd de gemeentepagina in de gaten voor nieuwe acties in uw gemeente.


Lagere energierekening?

Andere inwoners van Capelle gingen u al voor!

De gemeente Capelle aan den IJssel, de vrijwilligers van het Energie Collectief Capelle (ECC) en de WoonWijzerWinkel, starten een buurtactie in Middelwatering. Voor de buurtactie Energiebesparing is er een brochure verspreid, die u ook op deze pagina kunt vinden. In de brochure ziet u welke duurzame maatregelen voor uw wijk geschikt zijn. Op 13 februari wordt er een informatieavond georganiseerd voor inwoners van Middelwatering, waarover u hieronder meer leest.

Let op: dit aanbod geldt specifiek voor uw wijk Middelwatering. Daarnaast krijgt u nog een cadeautje van de gemeente Capelle: €90,- korting op energiebesparende producten, duurzaam advies of een duurzame scan van uw woning (op afstand).


Ontvang hier uw €90,- cadeau
cover_boekje-1
 

Het ECC en de WoonWijzerWinkel


Het Energie Collectief Capelle
Het ECC is een groep van kundige en onafhankelijke vrijwilligers. Zij zijn sinds 2013 actief bezig om de Capellenaar energiebewuster te maken. U kunt altijd een beroep op hen doen voor een persoonlijk gesprek, advies over uw offerte of gewoon om uw ervaringen te delen.

De WoonWijzerWinkel
Zorgt voor de technische expertise die nodig is bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Zij zijn deskundig en objectief en zorgen voor de selectie van betrouwbare bedrijven voor de maatregelen. Ook kunt u bij hen terecht voor een woningopname: een grondig onderzoek van uw woning waardoor u precies te weten komt, welke maatregelen u het beste kunt nemen. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een duurzame maatregel, via onderstaand formulier.