Een groen dak helpt wateroverlast te beperken, door hemelwater op te vangen en langzaam weer af te geven. Hiermee wordt de belasting op het riool verlaagd. Bovendien draagt meer groen bij aan een gezonde, prettige leefomgeving. U kunt in de gemeente Maassluis subsidie krijgen voor een groen dak op uw woning of op uw schuur.

Als isolatie is een groen dak onvoldoende, maar het levert wel een bijdrage. Vooral in de zomer warmt het dak minder snel op, waardoor het binnen langer koel blijft. Bovendien beschermt een groen dak uw dakbedekking, waardoor deze tot wel drie keer langer mee gaat.Inhoud actie

Tijdens de informatieavonden op maandag 27 januari en maandag 3 februari, hebben wij bezoekers geïnformeerd over de inkoopactie groen dak. Inwoners van Maassluis kunnen nu gebruik maken van een extra voordelige prijs!

Bestel uw sedumdak nu met 10% korting. Klik daarvoor op onderstaande link om naar de website van sedumworld te gaan en vul bij het afrekenen de volgende kortingscode in: woonwijzer2020. De 10% korting wordt direct in mindering gebracht.

In Maassluis is subsidie beschikbaar voor groen dak. Klik hier voor meer informatie.


Bestel hier uw groen dak met korting!