Aanmelden voor informatieavond Warmtepompactie Portland woensdag 24 mei 2023


Ontdek de voordelen van warmtepompen op onze informatiebijeenkomst!

⬇️Meld je hieronder aan⬇️

Kom op woensdag 24 mei naar het Hof van Portland 41 voor een informatiebijeenkomst over warmtepompen.

Ben je geïnteresseerd in duurzame verwarmingssystemen en wil je graag weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Dan is onze informatiebijeenkomst over warmtepompen precies wat je zoekt!

Warmtepompen zijn een energie-efficiënte en milieuvriendelijke alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Ze halen warmte uit de lucht, de grond of het water en gebruiken deze om je huis te verwarmen. Maar wat zijn precies de voordelen van warmtepompen en hoe werken ze? Dat en nog veel meer kom je te weten tijdens onze bijeenkomst.

We zullen bespreken hoe warmtepompen werken, welke verschillende soorten er zijn en welke het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Daarnaast behandelen we de financiële aspecten, mogelijke subsidies en de impact van warmtepompen op je energierekening. Je krijgt ook praktische tips over installatie, onderhoud en het optimaliseren van je energieverbruik.

Kom naar onze informatiebijeenkomst en maak de stap naar een duurzamere en energiezuinigere woning! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevol advies.

Woensdag 24 mei | 19:00 – 21:00 uur

Het adres: Hof van Portland 41, Rhoon

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over warmtepompen en hoe ze kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze bijeenkomst over warmtepompen!

Meer informatie over wijkactie warmtepompen Portland

Informatie bijeenkomst Portland 24-05