fbpx
Lees verder

Capelle aan den IJssel

De WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor de gemeente Capelle aan den IJssel. De WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van uw woning.

Bent u voldoende geïnformeerd en wilt u stappen gaan ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in uw regio, die een vrijblijvende offerte aan u kunnen uitbrengen voor de door u gewenste duurzaamheidsmaatregel. Wij zijn in dit offerteproces uw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn. Wilt u gericht advies over uw woning, dan kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Benieuwd naar de opties voor een subsidie of lening voor Energiebesparing in uw gemeente? klik hier
Onderstaand ziet u een overzicht van de acties in uw gemeente.

Voor een overzicht van alle acties in de regio, klik hier. In Capelle aan den IJssel werken wij intensief samen met het Energie Collectief Capelle.

 

Lopende acties:

Dansen- en Ervenbuurt
Gratis warmtebeeld
Korting op
energiebesparende
producten

 

 

 

Afgeronde acties

Kunstenaars-,
Instrumenten- en
Burgenbuurt
Schildervormen- ,
Gebouwen- en
Operabuurt
Wijkactie
Middelwatering
Vergelijkbare oplossingen