Laat je inspireren door het huis van de buren

221018_Kijk eens bij de buren_afbeelding vierkant

Nu de energierekening stijgt, is het verduurzamen van je huis actueler dan ooit. Maar hoe pak je dat aan? Op 29 oktober en 5 november kun je inspiratie opdoen tijdens de tiende editie van de Nationale Duurzame Huizen route. Honderden huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren en laten je zien welke duurzame stappen zij hebben gezet. Inschrijven voor een bezoek kan via Duurzame Huizen Route.

Tijdens een bezoek aan een duurzaam huis kom je meer te weten over bijvoorbeeld natuurlijke bouwmaterialen, het isoleren van je zolderdak of de kosten voor het installeren van de warmtepomp. Deelnemers staan graag klaar om vanuit eigen ervaring te vertellen over hun proces naar een duurzamer huis en alles wat daarbij komt kijken. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Help een ander op weg
Wie zelf ervaring heeft met bijvoorbeeld isoleren, een warmtepomp of een andere grote of kleine klimaatvriendelijke maatregel kan ook meedoen. Via de website kun je jouw woning aanmelden als online voorbeeld en doorgeven of je bezoekers wilt ontvangen.

29 oktober en 5 november Nationale Duurzame Huizen Route
Bespaar energie en leer van een ander tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Schrijf u in voor een bezoek aan een woning bij u in de buurt Duurzame Huizen Route.