fbpx

Solease

Zonnepanelen huren zonder zorgen

Directe voordelen:

  • Geen investering: wél meteen euro’s en CO2 besparen met zonne-energie van eigen dak.
  • Wij regelen alles: aanschaf, instal­latie, monitoring, reparatie én verzekering.
  • Volledig flexibel: de zonnepanelen later toch zelf kopen? Of ga je verhuizen? Geen probleem.

Zonnepanelen voor iedereen

Bij Solease maken we zonnepanelen bereikbaar voor iedereen door ze te verhuren. Het huren van zonnepanelen heeft voor jou als milieu- en kostenbewuste consument een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van kopen. Zo is een kostbare investering vooraf niet meer nodig en word jij als huurder geheel ontzorgd, van aanschaf tot verzekering. Maar er is meer…

Wij geloven dat het verhuren van zonnepanelen ook de beste prijs-kwaliteitverhouding tot stand brengt: als verhuurder zijn wij immers verantwoordelijk voor de investering en alle risico’s. Wij kennen de markt van binnen en buiten. Huurpanelen van Solease zijn van hoge kwaliteit, maar dankzij onze unieke inkoopmogelijkheden óók voordelig. Door het verhuren van zonnepanelen dragen wij bij aan een echt duurzame economie, volledig transparant.

Betaal je maandhuur met je besparing

Solease is gespecialiseerd in het zorgeloos verhuren van zonne­panelen. Je betaalt een vast bedrag per maand en bent meteen voor­deliger uit. Dus geen lange terug­verdien­tijden meer. Test het gerust een paar jaar uit: daarna kun je alsnog kiezen voor het gemak en de zekerheid van huren of de zonnepanelen tegen gereduceerde prijs overnemen.

In beide gevallen ben je in ieder geval niet langer de kolen­centrale van iemand anders, maar de panelen op je eigen dak aan het afbetalen. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor het zorgeloos huren van zonne­panelen? Vraag dan gratis en vrij­blijvend een offerte op maat aan.


Vraag direct de gratis dakcheck en vrijblijvende offerte aan

Onze website
Wij bieden

    Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
    Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel