fbpx

Solar Engineers

ZONNEPANELEN MET DE LAAGSTE PRIJS PER OPGEWEKTE KWH

Zonnepanelen zijn voor veel mensen een geheel nieuw product. Daarnaast is ieder dak uniek, heeft ieder huishouden een ander verbruik en kunnen op ieder adres verschillende rechten en plichten van toepassing zijn. Toch wordt vaak de indruk gewekt dat de aankoop van zonnepanelen te vergelijken is met de aanschaf van een televisie. Wij denken daar anders over. Bij ons moeten zonnepanelen over de duur van 30 jaar maximaal renderen. Dankzij de gepassioneerde inzet van onze specialisten om in iedere situatie te streven naar de laagste kostprijs per opgewekte kWh, leveren onze zonnestroomsystemen tot +25 procent hogere opbrengsten. En door de grootschalige inkoop van de Solar Engineers die dagelijks in het land actief zijn, genieten onze klanten van maatwerk systemen tegen de scherpste prijs. Want iedere klant verdient een systeem dat bij hem of haar past. Bekijk onderstaand hoe we dat doen.
 • Opbrengsten panelen afgestemd op jaarnota
 • Extra controle van zonnepanelen op 40 criteria
 • Omvormers die ook bij bewolking maximaal presteren
 • Standaard gratis offertebezoek en schaduwanalyse
 • Minimaal bestand tegen windkracht 12
 • Vriendelijke en gecertificeerde installateurs uit de regio
 • Alle ins en outs over uw systeem in één naslagwerk
Dat u bij ons een kwalitatief hoogwaardig zonnestroomsysteem krijgt, staat als een huis. Maar ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om de keuze tussen de verschillende onderdelen? Vul de zonnepanelen keuzehulp in en u heeft direct uw antwoord. Stel uzelf in iedere stap vooraf de vraag: “Wat vind ik belangrijker?”

 • ZONNEPANELEN

  Onze zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteit door de extra controle en de 3D schaduwanalyse verzekeren u van de maximale opbrengsten die optimaal zijn afgestemd op uw verbruik.
 • OMVORMERS

  De omvormer wordt ook wel “het hart van het zonnestroomsysteem” genoemd, omdat haar intelligentie bepaalt bij welke lichtintensiteit het systeem elektriciteit gaat produceren. Hoe eerder de omvormer activeert, hoe hoger uw opbrengsten.
 • MONTAGE MATERIALEN

  Bij de montage van de zonnepanelen worden de installatiekosten altijd zorgvuldig afgewogen tegen de opbrengsten van de zonnepanelen. Maar nooit ten koste van de veiligheid.
 • MONITORING

  Om eenvoudig grip op uw opbrengsten te houden en daarnaast ook direct tastbaar te maken hoe leuk het zelf opwekken van zonnestroom is, worden onze systemen altijd met monitoring opgeleverd.
Wij bieden

  Gedetailleerde omschrijving van uw woonwensen
  Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat wij een juiste inschatting kunnen maken.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen door de WoonWijzerWinkel