Hoe werkt het?


De maanden mei en juni staan in het teken van deze Zonnepanelen actie. Wij bieden tijdens deze actie complete pakketten aan tegen een scherpe prijs, met volledige begeleiding van aanvraag tot uitvoering. Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen? Kijk dan de video op deze pagina.

Voor deze actie werken wij als WoonWijzerWinkel samen met de ervaren professionals van JD energy systems. Zo ben je verzekerd van vakkundige installatie en begeleiding bij het kiezen van de juiste installatie.
Doe direct mee met de actie door het formulier op deze pagina in te vullen. Bekijk de verschillende pakketten, ontdek welke versie past bij jouw huis en dien de aanvraag in. Na de aanvraag komt JD Energy bij je langs om de situatie te bekijken voor het opstellen van de definitieve offerte. WoonWijzerWinkel en JD Energy staan op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Laat de zon voor jou werken!

Stap 1: Aanvraag

Voor de actie hebben wij 2 pakketen samengesteld die hier onder te vinden zijn. Het minimaal benodigde aantal zonnepanelen dat aangevraagd dient te worden, bedraagt 6 stuks.

Pakket 1

Je bent geschikt voor pakket 1 als je helemaal geen schaduw hebt op het dak hebt die de zonnepanelen eventueel kunnen belemmeren.

Pakket 2

Je bent geschikt voor pakket 2 als je wel (gedeeltelijke) schaduw hebt op je dak.

Via het inschrijfformulier hieronder kun je je vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie, waarmee je kunt profiteren van scherpe pakketprijzen bij zonnepanelen in de maanden mei en juni. Hierin vermeld je jouw adres- en contactgegevens, zodat wij of JD Energy jou kan benaderen.


Aanmelden
Stap 2: Huisbezoek

Na ontvangst van jouw inschrijfformulier zal onze partner JD Energy contact met jou opnemen voor een afspraak bij jou thuis hier hierdoor zal duidelijk worden wat er uiteindelijk nodig is om een offerte op maat te maken

Stap 3: Offerte

Op basis van de informatie wij bij jou thuis hebben op gedaan kunnen we nu een offerte opstellen op maat. Deze ontvang je op het door jou opgegeven mailadres.

Stap 4: Plannen en uitvoeren

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte neemt onze partner contact met je op over de planning en uitvoering van de zonnepanelen.

Stap 5: Besparen

Nadat de panelen zijn geplaatst kun je gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan

Deze actie is voor iedereen beschikbaar en om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij 2 pakketten samengesteld met een indicatieprijs per pakket.
Deze indicatie prijs is gebaseerd op een aanvraag van 10 panelen.


Wij hebben 2 pakketten voor je geselecteerd.


 • Pakket 1
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud pakket
 • 10 Canadian Solar 435wp (glas-folie) Goodwe (string-omvormer)
  Geschikt voor daken zonder schaduw

  Prijsindicatie 10 panelen 4350Wp
  *€ 4250,-
Specificaties pakket 1
 • Pakket 2
 • zonnepanelen foto
 • Inhoud
 • 10 JA-solar 435wp (glas-glas) Solaredge omvormer (optimizers)
  Geschikt voor daken met (gedeeltelijke) schaduw

  Prijsindicatie 10 panelen 4350Wp
  *€ 5650,-
Specificaties pakket 2

Aanvraag

1Offertekeuze
2Persoonlijke gegevens

Offerte voor zonnepanelen

Het minimum van deze actie is 6 panelen

Informatie pakettenPakket 1 - Daken zonder schaduw

Canadian Solar 435wp (glas-folie) Goodwe (string-omvormer)


Goodwe biedt een ideale residentiële oplossing voor huiseigenaren die zonne-energie willen, om op een schone manier, met superieure veiligheid en eenvoudige installatie hun eigen zonne-energie aangedreven woning te realiseren. Geniet van een ongeëvenaarde ervaring van groene energie, optimaal zonne-energieverbruik, lagere elektriciteitsrekeningen en zoveel meer.
Deze string-omvormer van Goodwe is dé omvormer als je op zoek bent naar prijskwaliteit gecombineerd met panelen in de juiste garantie categorie.


✔ 12 jaar product en 30 jaar vermogensgarantie

✔ hoge prijs-kwaliteit verhouding

✔ met Goodwe string-omvormer


Specificaties zonnepanelen Specificaties omvormers

Prijsindicatie 10 panelen 4350 Wp

€ 4250,-Pakket 2 - Daken met schaduw

JA-solar 435wp (glas-glas) Solaredge omvormer (optimizers)


Maak geen concessies als het gaat om de veiligheid van mensen, eigendommen en investeringen in zonne-energie op lange termijn. Ga voor veilig, rendabel en efficiënt. Met meer dan 3 miljoen zonne-energiesystemen is SolarEdge wereldwijd toonaangevend in de markt. Sluit u aan bij ondernemers van over de hele wereld die voor zonne-energie gaan. SolarEdge biedt maximale energieopbrengst met de meest innovatieve en toekomstbestendige veiligheidsvoorzieningen. Dit gecombineerd met de hoge rendements glas-glas panelen van JA-Solar zorgt voor dé combinatie bij iedere woning. Heb jé een huis met schaduwval? Dan is pakket 2 dé juiste oplossing.


✔ 25 jaar product en 30 jaar vermogensgarantie

✔ Met Solaredge omvormer met optimizers

✔ Je geniet van langere garanties


Specificaties zonnepanelen Specificaties omvormers

Prijsindicatie 10 panelen 4350 Wp 

€ 5650,-


Veelgestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Op vrijwel elk soort dak kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Moet mijn dak gericht zijn op het zuiden?

Nee, het dak hoeft niet gericht te zijn op het zuiden. Al levert het natuurlijk wel meer op. Wij verzorgen ook installaties op daken die gericht zijn op het westen en het oosten.

Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?

Zonnepanelen vragen heel weinig onderhoud. We adviseren om ze om de twee jaar te laten reinigen, om te voorkomen dat ze een deel van hun productiecapaciteit verliezen.

Is een plat dag geschikt?

Platte daken zijn ook geschikt omdat via de stellages waarop de panelen bevestigd worden een ideale hoek en helling kan worden gekozen. Een dakoppervlak zonder obstakels (zoals een schoorsteen) maakt het makkelijker voor een installateur om de panelen in een mooie opstelling neer te leggen

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

De opbrengst van zonnepanelen hangen af van uw persoonlijke situatie. Factoren die invloed kunnen hebben op de opbrengsten zijn de richting van de panelen, de hellingshoek, schaduw, het type panelen, omvormer en gebruikte kabels en natuurlijk de weersomstandigheden.

Wat is een omvormer?

Een omvormer zet de gelijkstroom die afkomstig is van de zonnepanelen, om naar wisselstroom die standaard uit het stopcontact komt.

Waarom moeten jullie weten of ik schaduw heb?

Schaduw kan de prestaties van de zonnepanelen beïnvloeden en kan resulteren in vermogensverlies. Bij pakket 1 heeft u geen last van schaduw en hoeft hier geen aparte omvormers voor worden gebruikt. Bij pakket 2 heeft u last van (gedeeltelijke) schaduw in dit pakket zit een andere om vormer die er voor zorgt dat dit geen invloed heeft op de totale opbrengst.

Stijgt de waarde van mijn woning als ik zonnepanelen neem?

Ja, na het nemen van zonnepanelen stijgt de woning waarde. ”Een huis met zonnepanelen heeft gemiddeld een waardestijging van €5500.” – USP Marketing Consultancy. De gemiddelde waardevermeerdering van een huis met zonnepanelen staat ongeveer gelijk aan de gemiddelde aanschafwaarde van de zonnepanelen.


Wie installeert de zonnepanelen?

Deze actie is opgezet in samenwerking met Jd energy systems.

Het klimaatakkoord voor 2030 van de Nederlandse overheid is opgesteld met als doel de uitstoot van CO2 te beperken en de gebruikte energie te verduurzamen. Vanaf 2018 moeten alle nieuwgebouwde huizen aardgasvrij worden opgeleverd. Ook bestaande woningen moeten op termijn van het gas af. Met zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepompboilers en opslag van duurzame energie van JD Energy Systems zet jij de eerste stappen naar een CO2 vrije woning.

Persoonlijk advies Wanneer jouw aanvraag voor een offerte bij JD Energy Systems binnenkomt, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen! Jouw wensen zijn leidend in het advies. Bij voorkeur maakt JD Energy Systems een afspraak aan huis, zodat één van de vertegenwoordigers alles met je door kan nemen.

Alles-in-één JD Energy Systems gaat voor het totaalpakket. We maken een passende offerte en na akkoord plannen we samen een datum voor de installatie. Tijdens de installatie zorgen we dat alles netjes verloopt. Na afloop wordt de online omgeving voor je gereed gemaakt en controleren we of alles werkt.

Gemak staat voorop Met de duurzame oplossingen van JD Energy Systems kies je voor kwaliteit en service. Vanuit ons kantoor in Asten staan wij altijd voor je klaar voor service, onderhoud of andere vragen. Daarnaast hebben we het gratis JD Serviceplan. Wij dragen de zorg volledig gratis voor, tijdens en na uw installatie!