fbpx
 
 

Deze actie is geslotenDe gemeente Westvoorne wil haar inwoners graag helpen bij het verduurzamen van hun woning. Daarmee slaan we twee vliegen in één klap; onze inwoners besparen op hun energierekening en gezamenlijk stoten we minder CO2 uit. Om u hierbij te helpen, is de gemeente Westvoorne de samenwerking aangegaan met het energieloket de WoonWijzerWinkel. Samen organiseren wij 'De Duurzame Dagen Westvoorne'!


 

Inwonersavond

Wij organiseren twee inwonersavonden, één in Oostvoorne en één in Rockanje. U kunt kiezen voor de avond die u het beste uit komt. Tijdens de inwonersavond krijgt u meer informatie over duurzaam wonen en over de financiële mogelijkheden om deze maatregelen te bekostigen. Daarnaast kunt u zich op deze avond aanmelden voor een woningopname met korting.

Oostvoorne, De Kokerij
- Maandag 18 november 2019, 19:00 - 21:00 uur

Rockanje, Multifunctioneel Centrum De Merel
- Dinsdag 26 november 2019, 19:00 - 21:00 uur

U kunt tijdens uw aanmelding voor de inwonersavond ook aangeven dat u een WoonWijzerScan per mail wilt ontvangen. Dit is een duurzame scan, specifiek van uw woning. Hier staat in aangegeven aan welke maatregelen u kunt denken voor uw woning. Aanmelden kan via onderstaand formulier.


 

WoonWijzerWagen

De WoonWijzerWagen is de mobiele showroom van de WoonWijzerWinkel. U kunt in de WoonWijzerWagen terecht om diverse duurzame maatregelen in het echt te zien. Er is ook altijd een bouwkundig adviseur aanwezig, die al uw vragen over duurzaam wonen kan beantwoorden. De WoonWijzerWagen staat op twee data in uw gemeente:

 
Oostvoorne, Stationsweg
- Woensdag 13 november, 14:00 - 18:00 uur.

Rockanje, Dorpsplein
- Zaterdag 23 november, 10:00 - 14:00 uur.


 

Duurzaamheidslening

De gemeente Westvoorne heeft deze zomer €500.000,- beschikbaar gesteld voor Duurzaamheidsleningen. Inwoners die hun energielasten willen verminderen door het nemen van duurzame maatregelen, kunnen aanspraak maken op de Duurzaamheidslening via de SVN. Wilt u een duurzaamheidslening aanvragen? Mail dan naar gemeente@westvoorne.nl. Wij hebben de volgende informatie van u nodig: adres van de te verduurzamen woning, gewenste maatregelen, gevraagde bedrag, offertes van leveranciers.

 

Deze actie is afgerond. We kunnen u verder helpen met:


 
opname

Vrijblijvend advies

  • Interesse in een warmtescan of een adviesgesprek?
aanbieding_zonnepaneel

Aanbiedingen

  • Bekijk onze
    aanbiedingen en inkoopacties.