fbpx
 
Westvoorne werkt toe naar een duurzame samenleving. Dat doen we slim en stap voor stap. Energie besparen is een eerste stap. Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al flink kunt besparen op uw energierekening? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. Dat is beter voor het klimaat en voor uw portemonnee. De gemeente Westvoorne helpt u hier graag bij! In 2021 krijgt u, als inwoner van Westvoorne, maar liefst €90,- cadeau van de gemeente voor een duurzaam advies en/of energiebesparende maatregelen.

 

Een kortingscode van €90,- voor inwoners van Westvoorne!

Als inwoner krijgt u de kans om uw eigen WoonWijzerBox met energiebesparende maatregelen samen te stellen (één box per huishouden). Bij een bezoek in onze webshop krijgt u eenmalig maar liefst €90,- cadeau van de gemeente en u betaalt geen verzendkosten. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode in de webshop: WESTVOORNE2021
woonwijzerwebshop_logo_180x


U kunt uw box naar wens samenstellen in de WoonWijzerWebshop, waar u kunt kiezen uit duurzaam advies en vele energiebesparende maatregelen, waaronder: een waterbesparende douchekop, ledlamp(en), radiatorfolie, radiatorventilator, isolerende brievenbus etc. Binnen drie weken kunt u de WoonWijzerBox thuis verwachten. Wees er snel bij, op is op.

Stel hier uw box samen in de webshop
Door op bovenstaande link te klikken, komt u terecht op de webshop, waar de kortingscode direct in uw winkelmandje wordt gezet. De korting wordt bij het afrekenen verwerkt. Zie onderstaand de voorwaarden.

 


Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies over het verduurzamen van uw woning? Met de kortingsbon kunt u in de webshop ook kiezen uit een adviesgesprek in onze showroom t.w.v. €69,- of een woningopname t.w.v. €100,- (u betaalt dan zelf € 10,-). U kunt ook kiezen voor een laagdrempelig advies op afstand: de WoonWijzerScan.

adviesgesprek

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek in de winkel zal de adviseur van de WoonWijzerWinkel in een uur tijd uw woonsituatie bespreken en adviseren welke stappen bij uw prioriteiten en uw situatie passen. Neem na afloop van het gesprek meteen even een kijkje in de showroom van 2500m2.

woningopname

Woningopname

Een woningopname is een adviesgesprek (60 min) bij u thuis. Het voordeel hiervan is, dat de adviseur uw woonsituatie met eigen ogen kan zien. Hierdoor is het advies volledig afgestemd op uw situatie. De woning wordt van top tot teen bekeken waarna de adviseur aan de "keukentafel" de opties met u bespreekt, zodat u direct aan de slag kunt met het verduurzamen van uw woning!

woonwijzerscan

WoonWijzerScan

De WoonWijzerScan is een duurzame scan van uw woning, die u inzicht geeft in de duurzame mogelijkheden van uw woning. U ziet precies welke maatregelen u kunt nemen, hoeveel u daarvoor moet investeren en wat het u oplevert.

Misschien ook interessant voor u:


 

Actievoorwaarden:

- De actie geldt voor inwoners van de gemeente Westvoorne.
- Per huishouden / woning kan de kortingsbon voor € 90,- korting slechts eenmaal worden gebruikt.
- Er worden geen bezorgkosten gerekend.
- I.v.m. de actie kunt u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet retourneren voor geldteruggave.
- I.v.m. de actie wijken de bezorgtijden af van hetgeen in de webshop is aangegeven.
- De actie loopt tot en met 31 december 2021 of eindigt eerder als de kortingsbonnen op zijn.
- Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld aan u teruggestort.
- De gelden voor deze actie zijn verstrekt door het Rijk. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo geldt de korting alleen voor koopwoningen en mag slechts eenmaal worden gebruikt. Daarom is het noodzakelijk dat wij uw adresgegevens ter controle en verantwoording delen met de gemeente.